Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru a o comemora pe mama sa

În urmă cu trei ani, Anamaria Prodan pierdea una dintre cele mai dragi ființe din viața ei. Ionela Prodan a părăsit această lume în urma unei boli crunte. Pe 6 octombrie, regretata interpretă de muzică populară ar fi împlinit 74 de ani.

Anamaria Prodan este copleșită de dorul mamei sale. Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani. Pentru a marca această zi, cunoscuta impresară a postat o fotografie în care apare împreună cu sora și mama ei. În descrierea fotografiei, soția lui Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj emoționant din care reiese dorul și importanța celei care i-a dat viață.

„Te iubesc, icoana mea', a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.

Anamaria Prodan şi mama ei aveau o relaţie cu totul specială. Chiar și după trei ani, impresarei îi este greu să se obișnuiască cu lipsa acesteia. Mai mult decât atât, ea îți amintește cu drag numeroase sfaturi pe care le-a primit de la Ionela Prodan. În cadrul emisiunii „Prodanca şi Reghe-Preţul succesului', Anamaria a povestit un moment care i-a rămas întipărit în minte.

„Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm lui mama. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. „Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK…. La care mama: ‘Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?. Făcea un scandal!… Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat… Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu!', a povestit atunci Anamaria Prodan la Antena Stars.

Înainte să moară, Ionela Prodan i-a spus fiicei sale un lucru foarte important. Acum mai bine de doi ani, în cadrul unei emisiuni TV, Anamaria Prodan a dezvăluit ultimele cuvinte ale mamei sale.

„Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii', a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend'.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete