Ecologistii de la MaiMultVerde au sarbatorit doi ani

Dragos Bucurenci si echipa MaiMultVerde i-au avut alaturi pe ES Henri Paul, Ambasadorul Frantei, Amalia Enache (pro Tv), Leslie Hawke, Adina Buzatu, Ana si Martyn Birchall, Lavinia Sandru, Zoli Toth (Sistem), Liviu Mihaiu, Secretarul de stat Mircea Cotosman (Ministerul Mediului si Padurilor), Philippe Guilet de Saint Mart, directorul Festivalului de Moda ModEU, precum si alti prieteni ai organizatiei.

Prin proiectele desfasurate, Verdis, Recycle, Raft & Race!, Viata dupa colectare, Livada BCR, Adopta o padure, Cursul de plantagistica, Cicloteque, primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, si actiunile realizate din fondurile adunate in cadrul Galei Verzi, MaiMultVerde a continuat sa faca ceea ce si-a propus de la infiintare: construirea unei noi culturi a voluntariatului pentru mediu in Romania.

Numarul voluntarilor inscrisi pe platforma www.maimultverde.ro a ajuns la 6.500, dintre care 3.045 au fost implicati in proiectele desfasurate.

Asociatia MaiMultVerde, organizatie nonprofit de protectie a mediului, a fost infiintata in ianuarie 2008 de Dragos Bucurenci, Andreea Hoefer, Doru Mitrana si Hanno Hoefer.

Asociatia a fost lansata oficial pe 28 aprilie 2008, in cadrul unui eveniment gazduit de Palatul Elisabeta. Din Board-ul Asociatiei fac parte Catalin Stefanescu, Cosmin Alexandru, Dan Hulea, Vintila Mihailescu, Gabriela Massaci, Laura Tampa, Mihai Ghyka si Sandra Pralong.

Misiunea MaiMultVerde este sa construiasca o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania, iar obiectivul strategic pe care organizatia il urmareste este crearea unei comunitati active de voluntari care sa produca schimbari durabile in mediul din Romania.

Activitatea MaiMultVerde este structurata in jurul a trei directii strategice – aer curat, educatie si voluntariat – iar principalele activitati desfasurate sunt curatenii, plantari, reinverziri, promovarea mersului pe bicicleta si programe de educatie ecologica.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri