Echinocțiul de toamnă, evenimentul astronomic care va influența toate zodiile

Săptămâna 21-27 septembrie este marcată de un eveniment astronomic important, și anume echinocțiul de toamnă. Echinocțiul reprezintă acel moment în care ziua și noaptea sunt egale peste tot pe suprafața Pământului. În România, acest eveniment va avea loc pe 23 septembrie, la ora 11.20.

horoscop 21-27 septembrie

Odată cu echinocțiul de toamnă, energia planetară se schimbă. Zodiile vor beneficia de o energie pozitivă care favorizează echilibrul în toate domeniile vieții. De altfel, acest echilibru este previzibil, ținând cont că intrăm în zodia Balanței. Astfel, toate zodiile vor traversa o perioadă de meditații intense, vor avea de luat decizii, de făcut angajamente, dar va fi și o perioadă favorabilă destinderii.

BERBEC

În această săptămână, Luna favorizează dezacordurile cu partenerul de viață. Berbecii singuri nu trebuie să se grăbească să-și găsească un partener, căci pentru ei urmează o perioadă care îi va bulversa. Din punct de vedere financiar, Berbecii traversează o perioadă confuză – lipsa de organizare și nechibzuința le pot destabiliza serios bugetul. Acești nativi vor avea un tonus bun și vor fi plini de energie, așa încât această perioadă este favorabilă începerii unei diete și mai ales practicării unui sport. Odată cu echinocțiul de toamnă, Berbecii se vor putea detașa de problemele cotidiene și își vor regăsi echilibrul interior.

TAUR

Urmează o perioadă bună din punct de vedere amoros, atât pentru nativii care formează un cuplu, cât și pentru cei care nu sunt într-o relație. Primii se vor bucura de o relație armonioasă, următorii sunt pe punctul de a începe o astfel de relație chiar în primele zile ale săptămânii. Atât primii, cât și ceilalți își vor regăsi echilibrul afectiv, favorizat de echinocțiul din 23 septembrie. Cu banii nu vor fi probleme dacă nativii nu-și vor asuma riscuri financiare majore. Deși nu se vor semnala probleme de sănătate pentru majoritatea nativilor, unii dintre ei s-ar putea confrunta cu alergii sau dureri de articulații.

GEMENI

Jupiter va exercita o influență pozitivă asupra cuplurilor formate de Gemeni, care vor experimenta senzații unice, de mult uitate. Ajutați de Venus, nativii singuri vor avea parte de cine la lumina lumânărilor și de plimbări romantice alături de persoane speciale. Vești bune și în sectorul banilor – sunt șanse de câștiguri din cele mai neașteptate surse. În sectorul sănătății își face simțită influența Jupiter, Marele Benefic, grație căruia problemele de sănătate care le-au dat bătaie de cap până acum Gemenilor se vor estompa. Introspecția la care îi predispune pe acești nativi momentul echinocțiului îi va ajuta să-și lămurească o serie de probleme existențiale.

RAC

În ultima vreme, relațiile de cuplu ale majorității Racilor au cam scârțâit. Echinocțiul de toamnă îi va determina pe acești nativi să mediteze mai mult la ei și la relația de cuplu, dar și să ia o decizie legată de aceasta. Cu siguranță, orice decizie ar lua, va fi cea bună. În sectorul financiar, săptămâna care începe nu este tocmai propice luării deciziilor. Din punct de vedere al sănătății, Racii, protejați de Jupiter, vor deborda de energie și vor avea un tonus excelent. Totuși, ar trebui să-și ia măsuri de precauție vizavi de variațiile mari de temperatură, căci afecțiunile respiratorii îi pot țintui mai multe zile la pat.

LEU

Satrun complică viața de cuplu a Leilor, drept urmare disputele vor degenera extrem de ușor. Aceștia vor trebui să fie foarte atenți la cuvintele pe care le rostesc. Pentru cei singuri, este perioada marilor iubiri. Din păcate, se vor aprinde repede, vor arde intens și se vor stinge la fel de repede. Aflată sub influența lui Neptun, această perioadă aduce cu sine riscuri considerabile de pierderi – de bani sau de obiecte. În sectorul sănătății nu sunt de remarcat probleme semnificative, însă acești nativi ar face bine să încerce să petreacă timp în natură, pentru că acest lucru le va ameliora considerabil starea psihică. În plus, echinocțiul de toamnă favorizează introspecția, meditația, de bun augur pentru Lei, care aveau nevoie de ceva vreme să se împace cu ei înșiși și să-și dea răspunsuri la o serie de întrebări care-i nelinișteau.

FECIOARĂ

Jupiter protejează viața de cuplu a acestor nativi, care vor simți nevoia să se dedice unor activități recreative împreună cu partenerul de viață. Mai entuziaști ca niciodată, nativii care nu sunt într-o relație vor fi tentați să se arunce cu ochii închiși într-o relaţie de care vor sfârși prin a fi nemulțumiți. În sectorul financiar, veștile sunt bune. Vor avea idei bune, cu care vor putea face mulți bani. Pentru că urmează o perioadă în care vor sta foarte bine cu sănătatea fizică și psihică, Fecioarele ar putea profita să demareze noi proiecte. Echinocțiul de toamnă este favorabil noilor angajamente de pe urma cărora vor avea profit însemnat.

BALANȚĂ

Balanța este cea mai favorizată dintre cele 12 semne zodiacale în perioada care urmează, căci echinocțiul de toamnă are loc în această zodie. Deciziile pe care le vor lua și angajamentele pe care le vor face în această perioadă vor fi cele mai bune. În plus, vor fi pline de energie pozitivă, care le va fi de mare ajutor în toate domeniile vieții.

De ceva timp, relația de cuplu n-a mai fost în centrul preocupărilor acestor nativi, însă în perioada care urmează va reprezenta o prioritate. Astfel încât Balanțele vor reuși să-și impresioneze și să-și recucerească partenerii. În sectorul financiar, grație lui Saturn, șansa le va surâde, într-un final, și acestor nativi. Dacă până acum multe dintre Balanțe au fost pe pierderi, urmează o perioadă în care câștigurile vor fi semnificative. Din punct de vedere al sănătății, unii nativi s-ar putea confrunta cu mici probleme digestive, din fericire nimic de speriat.

SCORPION

Viața de cuplu a acestor nativi va fi în centrul preocupărilor lor în săptămâna care urmează. Pentru nativii singuri, urmează o perioadă ceva mai dificilă, întrucât vor fi cuprinși de disperare la gândul că nu-și vor găsi niciodată jumătatea. Vești bune în sectorul financiar – astrele îi vor susține pe Scorpioni, care vor câștiga bani cu destul de multă ușurință. În sectorul sănătății, tragem un semnal de alarmă asupra sănătății psihice. Neptun favorizează o stare de spirit negativă și idei lugubre. Din fericire, grație influenței echinocțiului de toamnă care favorizează echilibrul, Scorpionii vor reuși să depășească relativ ușor această perioadă și să renunțe la gândurile negre.

SĂGETĂTOR

Relațiile conjugale ale Săgetătorilor cunosc o îmbunătățire considerabilă, întrucât vor fi o prioritate pentru ei. Cei singuri vor avea parte de o serie de întâlniri cu persoane de sex opus foarte atrăgătoare, însă, din nefericire, există riscul să aleagă greșit. În sectorul financiar, sunt de notat cheltuieli destul de mari cu taxele către stat, cu utilitățile. Din fericire, câștigurile vor fi direct proporționale cu cheltuielile. Din punct de vedere al sănătății, deși nu sunt probleme majore de semnalat, n-ar fi rău ca acești nativi să se aplece mai mult asupra lor înșiși pentru a-și lămuri anumite probleme sufletești. Cu atât mai mult cu cât echinocțiul de toamnă favorizează introspecția și meditația, așadar demersul lor va fi fructuos.

CAPRICORN

Aspectul armonios al lui Mercur protejează relația de cuplu a Capricornilor în perioada următoare. Grație complicității Lunii, și nativii singuri vor avea ocazia să cunoască o persoană care să corespundă gusturilor lor. Marte îi determină pe acești nativi să-și asume riscuri financiare mari, ceea ce nu este deloc recomandat dacă vor să nu se confrunte cu pierderi. Vești bune pentru nativii care se confruntă cu probleme de sănătate – este o perioadă favorabilă refacerii. În sfârșit, după o perioadă îndelungată în care, din diferite motive, au fost foarte tensionați, Capricornii vor reuși să se destindă, grație influenței echinocțiului de toamnă. De asemenea, vor reuși să se încarce cu energie și să se pregătească pentru perioadele solicitante care vor urma.

VĂRSĂTOR

Puterea de seducție a Vărsătorilor va atinge apogeul în această săptămână. Nativii care au deja o relație de cuplu ar trebui să fie cu băgare de seamă la cuceririle pe care le fac dacă vor să-și păstreze relația de până acum. Cei singuri se gândesc din ce în ce mai mult la a-și forma o relație stabilă. În sectorul financiar, sunt posibile pierderi, așa că mare grijă la ce investiții faceți în această perioadă, mai ales dacă aparțineți celei de-a doua decade a zodiei. Grație influenței lui Mercur, energia și tonusul Vărsătorilor vor fi la cote maxime.

PEȘTI

Peștii vor avea o comunicare foarte bună cu partenerii de cuplu, aspect favorizat de Venus. Urmează o perioadă excepțională pentru nativii singuri – Soarele îi va face să strălucească, iar Venus le va amplifica șarmul. Nu le rămânde decât să cucerească. Din punct de vedere al banilor, Jupiter le va fi alături Peștilor ajutându-i să se bucure de un mic succes financiar. De remarcat o îmbunătățire a sănătății psihice și o tendință spre optimism, pe care Peștii n-au mai avut-o de ceva vreme.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop