Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 14-29 septembrie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 14-20 septembrie

BERBEC

În această săptămână, în cuplurile în care se află Berbeci va domni armonia și buna înțelegere. Se remarcă o îmbunătățire a relațiilor acestor nativi cu partenerii, fie că este vorba despre partenerii de viață sau despre cei de afaceri. Pentru nativii singuri, această săptămână favorizează așa-numitele coups de foudre. În sectorul sănătății, este de notat influența planetei Neptun care favorizează creșterea vitalității și a încrederii în sine.

TAUR

Mulțumită influenței pozitive a planetei Venus, cuplurile în care se află un Taur vor comunica mult mai bine decât până acum, iar probleme mai vechi își vor găsi rezolvarea. Este o perioadă promiţătoare și pentru nativii care nu au încă o relație, dar își doresc. Atenție la cheltuielile nesăbuite, la care îi predispune Luna pe acești nativi. Din punct de vedere al sănătății, nu sunt excluse afecțiunile respiratorii ușoare, de tipul răcelii.

GEMENI

Imaginație și fantezie – cele două cuvinte care definesc relația de cuplu a acestor nativi în această săptămână. O perioadă favorabilă pentru nativii singuri, atât pentru cei care își doresc o relație stabilă, cât și pentru cei aflați în căutarea aventurilor. În sectorul sănătății, Jupiter le insuflă acestor nativi rezistență nervoasă și le conferă un tonus general bun. Totuși, la unii nativi nu sunt excluse insomniile sau migrenele.

RAC

O excelentă comunicare între Raci și partenerii lor de viață în această săptămână. Și pe plan sexual lucrurile sunt la fel de roz. Soarele favorizează întâlnirea nativilor singuri cu persoane de sex opus care le-ar putea suscita interesul. În sectorul banilor, Jupiter îi determină pe acești nativi să facă economii. Din punct de vedere al sănătății, Racii se vor bucura de vitalitate și de un tonus excelent, însă important este să nu-și risipească energia inutil.

LEU

Sunt posibile unele decepții pe plan sentimental pentru nativii care au o relație de puțin timp. Pe de altă parte, Leii care au o relație de mult timp sunt tentați să-și idealizeze partenerul. Grație influenței pozitive a planetei Uranus, nativii singuri au toate șansele să-și cunoască sufletul-pereche. Din punct de vedere al sănătății, Leii vor da dovadă, în această perioadă, de o rezistență extraordinară. Sunt favorizate intervențiile estetice.

FECIOARĂ

Venus și Marte, cele două planete ale iubirii, vor forma o configurație pozitivă. Rezultatul va fi o relație de cuplu armonioasă, presărată cu o grămadă de momente de tandrețe. Atenție la bani! Oamenii din jur s-ar putea să profite de Fecioare, iar acestea sunt predispuse să fie destul de darnice, ceea ce, desigur, va dăuna bugetului lor. Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile unele probleme digestive, mai ales pentru nativii născuți în cea de-a doua decadă.

BALANȚĂ

Grație aspectelor pozitive formate de Venus în această perioadă, cuplurile în care se află Balanțe vor traversa o perioadă plină de tandrețe și de armonie. Aceeași planetă este de bun augur și pentru nativii singuri, căci le va amplifica șarmul și, odată cu el, șansele de a avea mai mult succes la sexul opus. Sectorul sănătății se află sub protecția lui Pluton, așa că nu sunt de semnalat probleme semnificative. Totuși, unii nativi s-ar putea confrunta cu somnul agitat, problemă însă ușor de rezolvat prin evitarea cinelor bogate.

SCORPION

Cuplurile în care se află Scorpioni vor avea o săptămână prolifică, în care îşi vor rezolva probleme mai vechi şi îşi vor consolida relaţia prin activităţi recreative. Cu sprijinul lui Venus, nativii singuri vor purta dialoguri mute, dar pline de înţelesuri cu sexul opus. O privire poate spune mai multe decât o mie de cuvinte. Timiditatea nu va mai avea ce căuta în relaţiile Scorpionilor singuri cu sexul opus. Este o perioadă favorabilă economiilor. Din punct de vedere al sănătăţii, Scorpionii nu au de ce se plânge. Sunt într-o formă fizică şi psihică perfectă.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, Săgetătorii vor fi mai receptivi la dorinţele partenerilor de viaţă şi îi vor menaja mai mult. Atenţie la bani! Urmează o perioadă în care aceşti nativi vor fi predispuşi să cheltuie mult mai mult decât le permite buzunarul, să-şi satisfacă o serie de capricii, aşa cum n-au mai făcut-o de mult timp. Din punct de vedere al sănătăţii, Săgetătorii resimt o oboseală destul de accentuată, mai ales dacă sunt trecuţi de 40 de ani. Noroc însă cu Jupiter, care îi va ajuta să depăşească cu bine această perioadă.

CAPRICORN

După disputele pe care le-au avut în ultima perioadă cu partenerii de viață, Capricornii se vor bucura de o perioadă ceva mai liniștită. Celor singuri, Venus le rezervă surprize dintre cele mai plăcute. La orizont se întrevăd noi cuceriri. Vești bune și în sectorul banilor – Marte favorizează câștigurile din cele mai neașteptate surse (moșteniri, vânzări, jocuri de noroc). Este o perioadă favorabilă începerii unei diete (de slăbire, de detoxifiere) și a unui program de exerciții fizice.

VĂRSĂTOR

Se anunță o săptămână liniștită în viața cuplurilor în care se află Vărsători, fără evenimente neplăcute, dimpotrivă, acești nativi își pot surprinde plăcut partenerii. O săptămână bună și pentru nativii singuri. Cei aventurieri vor avea ocazia să lege relații cu persoane de sex opus de pe alte meleaguri sau cu persoane cu funcții influente. Saturn favorizează câștigurile din cele mai surprinzătoare surse. Vărsătorii au șanse maxime la jocurile de noroc. Atenția trebuie îndreptată spre nativii care practică orice formă de activitate fizică, întrucât sunt predispuși la accidentări.

PEȘTI

Teoretic, Soarele este favorabil vieții de cuplu în această perioadă, însă Saturn nu are cele mai curate intenții, așa încât Peștii sunt predispuși să cadă pradă aventurilor. Mare atenție! Nu merită să dați o relație stabilă pe o aventură. Din punct de vedere financiar, Peștii sunt predispuși la cheltuieli semnificative și tind să uite că resursele lor financiare nu sunt inepuizabile. În această perioadă, Saturn îi ajută pe acești nativi să renunțe la un viciu pe care îl au demult – fumat, consum de alcool, jocuri de noroc.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop