Ea este femeia care, de 20 de ani, aduce protezele mamare în România

În urmă cu 20 de ani, Beatrice Popovici-Vîlcu punea bazele unui business curajos pentru că zona medicală a implanturilor mamare era încă la început.  De atunci, lucrurile au evoluat depășind așteptările, în fiecare an, cifra de afaceri având o creștere de  10-15%. 

“Lucram deja în domeniul medical, începusem ca secretară la o firmă de aparatură și instrumentare medicale și am realizat atunci că este un domeniu ce merită exploatat. Cunoșteam deja medicii care lucrau în chirurgia plastică și estetică și care cereau implanturi mamare… Nu existau pe piață la vremea aceea”, spune Beatrice Vîlcu, despre începuturile sale în acest business.

Cu o echipă restrânsă ca număr, dar formată din oameni profesioniști și foarte implicați, femeia de afaceri a reușit să performeze cu succes și să pună bazele unui business foarte solid în România.

“Suntem 6 oameni în total, iar 5 lucrăm în vânzari! În general, îmi place să fie o atmosferă bună în birou ca să ne putem concentra pe ce avem de făcut. Eu zic că resursele umane reprezintă unul dintre ingredientele care fac ca o afacere să progreseze frumos”, mai spune Beatrice.
Piața din România este o piață în creștere! Doctorii se specializează din ce în ce mai mult în domeniu.

“Alegeți cel mai bun produs, căutați să vedeți studiile din spatele acestui produs și ce anume îl recomandă! Pacienta trebuie să se gândească foarte bine înainte de a face această  operație. Medicul, clinica, proteza aleasă sunt criteriile esențiale care să poată garanta un rezultat reușit atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere medical”încheie Beatrice Vîlcu.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate