După emisiunea de la Antena Stars, Iulia Albu dă lovitura și la Antena 1. Apare în rolul de jurat: „O experiență plăcută pentru mine”

Seria juraților-surpriză continuă și în această săptămână la „iUmor'. Iulia Albu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

„iUmor' continuă, duminică seară, cu ultima ediție din audiții. Ultimul jurat surpriză care se va alătura mesei juraților în această etapă a competiției este Iulia Albu. „Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant. Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea pentru că o ador!', a dezvăluit cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții iUmor.

Iulia Albu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele iUmor din această duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Iulia-AlbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Iulia Albu are emisiune la Antena Stars

Din 25 decembrie 2021, Iulia Albu împreună cu Ovidiu Buta prezintă show-ului Poliţia Modei, la Antena Stars. Astfel, săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta amendează vedetele care se abat de la regulile bunului gust, ei le comentează ţinutele alese, discută evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă apreciază apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai.

„Având în vedere succesul răsunător de care rubricile mele s-au bucurat în decursul timpului, era firesc ca următorul pas să fie cristalizarea acestora într-o emisiune proprie. Mă bucur că îl am pe Ovidiu Buta, acesta fiind unul dintre puţinii oameni din modă care pot avea un discurs pertinent şi argumentat. Cei care ne vor urmări vor descoperi ultimele tendinţe, vor savura comentariile noastre delicioase şi vor învăţa cum să îşi desăvârşească stilul propriu!', a declarat Iulia Albu la debutul proiectului.

Emisiunea „Poliţia Modei' poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 19:30, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete