După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan vrea să candideze președinția României

Anamaria Prodan, care se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, a anunțat că vrea să candideze la președinția României. Ce planuri are sexy-impresara, care a intrat recent în politică.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Anamaria Prodan s-a decis să intre în politică, domeniu cu care până acum nu a avut legătură. Impresara a anunțat că are de gând să candidezze la președinția României. Dacă lucrurile nu vor ieși așa cum își dorește ea, Anamaria nu ar refuza să fie primăriță.

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a decis să intre în politică, mai exact în partidul Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu, cel despre care s-a spus că i-a fost iubit în urmă cu mai mulți ani.

„Am schimbat la nivel național și am completat fiecare organizație din fiecare județ. Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie să schimbăm tot ce înseamnă legi', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Astfel, în cadrul unui conferințe, Anamaria Prodan a mai mărturisit că s-a gândit chiar să candideze la președinție.

„Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să  se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. 

Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!', a declarat impresara, la conferința de presă. 

Anamaria-Prodan-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anamaria Prodan luptă pentru drepturile femeilor

„Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată luemea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!

Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!

Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!', a afirmat Anamaria Prodan, în discursul ei de la conferința de presă, de la sediul APP.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete