Ce a făcut Kate Middleton la doar câteva ore după interviul dat de Meghan Markle. A fost lăudată de toată lumea pentru asta

Cu multă demnitate, Kate Middleton și-a continuat îndatoririle regale pentru a marca Ziua Internațională a Femeii. Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva ore după ce a fost acuzată de Meghan Markle că a făcut-o să plângă înainte de a se căsători cu prințul Harry.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a vorbit cu Jasmine Harrison, în vârstă de 21 de ani, din Yorkshire, care a devenit luna trecută cea mai tânără femeie care a traversat singură Atlanticul.

Acest videocall a fost difuzat la scurt timp după dezvăluirea lui Meghan în care a mărturisit că a avut parte de multe reacții negative din cauza culorii pielii ei. Presa britanică și cititorii site-urilor din Marea Britanie au lăudat-o pe Kate pentru apariția care nu a lăsat să se întrevadă în niciun fel stressul cauzat de declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry. Ducesa de Cambridge s-a comportat ca și cum acest interviu nici nu ar fi existat.

Kate 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În interviul exploziv, Meghan, în vârstă de 39 de ani, a vorbit și despre relația ei cu Kate. Aceasta a susținut că soția lui William a făcut-o să plângă când între cele două a avut loc o neînțelegere referitoare la rochiile domnișoarelor de onoare cu puțin timp înainte de a se căsători cu prințul Harry, în vârstă de 36 de ani.

Știrile despre disputa amară dintre ducese au apărut pentru prima dată în noiembrie 2018, când câteva surse au susținut că Meghan a fost nemulțumită de adaptarea „stresantă'.

În timpul apelului video, Kate a purtat o bluză de culoare roz accesorizată cu o pereche de cercei de aceeași culoare.

Jasmine Harrison a vâslit timp de 70 de zile, trei ore şi 48 de minute, iar în timpul conversației telefonice cu Kate care a coincis cu Ziua Internațională a Femeii, aceasta și-a exprimat speranța că eforturile ei vor schimba percepțiile pentru „oamenii care cred că ceva nu se poate face, dar se poate'.

„Aș dori să schimb perspectivele masculine asupra femeilor. Nu este vorba despre faptul că femeile cred că pot face ceva pentru că putem, știm că (putem) deja', a declarat Jasmine.

Kate a insista ca Jasmine să povestească despre cum se simțea să fii singur pe mare timp de 70 de zile și a întrebat cum tânăra de 21 de ani a făcut față provocărilor.

„Când ești în liniștea oceanului atât de multe zile, apreciezi lumea în care trăim într-un mod în care nu putem când viața este ocupată', a fost răspunsul tinerei.

Reacția lui Kate a fost una extrem de emoționantă, mărturisindu-i că este reprezintă o adevărată inspirație pentru alte femei mai ales că încearcă prin acțiunile sale să schimbe părerea unui bărbat de 50 de ani cu privire la forța femeilor.

„Realizarea ta a făcut progrese masive în a contribui la schimbarea acestei percepții, așa că, este un uriaș deschizător de drumuri pentru atâtea tinere. Cu hotărâre, curaj și încredere orice este cu adevărat realizabil', a felicitat-o ducesa.

Acest interviu cu și despre femei a venit imediat după mărturisirile lui Meghan din interviul cu Oprah Winfrey, unde a spus că se simte „agresată la nivel internațional' din cauza faptului că nu era britanică.

Ea a susținut, de asemenea, că presa a ascuns anumite experiențe prin care a trecut și Kate înainte de căsătoria cu William. Mai mult de atât, În timpul interviului, Meghan a povestit că informațiile apărute în tabloidele de scandal britanice, potrivit cărora ea ar fi făcut-o să plângă pe Ducesa de Cambridge, sunt eronate. Soția lui Harry a declarat că nu ea a făcut-o să plângă pe Kate, ci, de fapt, a fost contrariul.

„Kate m-a făcut să plâng, chiar m-a rănit’, a spus Meghan, care a mai precizat că, la scurt timp după aceea, Ducesa de Cambridge și-a cerut scuze.

Meghan a spus că a iertat-o pe Kate, afirmând că incidentul a fost un „punct de cotitură' în ceea ce privește timpul petrecut în familia regală.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete