După 10 ani de relație, în sfârșit, vedeta noastră va spune „DA” la starea civilă

Bat clopote de nuntă în lumea vedetelor! După 10 ani de iubire și conviețuire împreună, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară va spune „DA' în fața ofițerului de stare civilă.

Ei bine, viitoare mireasă este cunoscută Emilia Ghinescu. Aceasta se poate declara o femeie pe deplin fericită datorită carierei sale de succes, a familiei sale frumoase și se bucură de o comunitate mare de fani din toată țara.

După o căsnicie care nu a mai funcționat, în toamna acestui an, artista va spune „DA' iubitului său, Sebi Albăstroiu. Muzica și dansul vor avea loc într-un cadru restrâns alături de cele mai dragi persoane ale cuplului.

„În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez.

Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită', a declarat Emilia Ghinescu în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Potrivit celor spuse de artistă, relația lor s-a consolidat foarte bine, se înțeleg minunat și se completează perfect unul pe celălalt. Luna de miere este cea mai așteptată parte a acestui eveniment, optând pentru o destinație de lux, dar nu sunt încă hotărâți daca va fi în Bali sau în Maldive.

„Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea. Aș vrea în luna de miere să merg undeva cu apă, gen Maldive, Bali', a mai adăugat cântăreața.

Emilia Ghinescu a mai fost căsătorită, iar cu fostul soț are un băiat și o fată, iar cu Sebi Albăstroiu o are pe micuța Anastasia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete