Duminica, spectacol caritabil la Teatrul de pe Lipscani

Duminica, spectacol caritabil la Teatrul de pe Lipscani

Andrei Teodoroiu
Duminica,10 aprilie, Spectacol caritabil „Toti cinci” – pentru Andrei

Prin acest spectacol, dedicat lui Andi si visurilor sale care se pot frange in orice clipa, incercam sa facem cunoscuta drama pe care o traieste acest tanar si, in masura in care putem, sa contribuim si noi la suma care trebuie adunata pentru operatia de care are nevoie.

Andi are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii si pana mai ieri juca baschet, canta, dansa, mergea cu bicicleta, radea si glumea.

Acum, Andrei Teodoroiu are cancer. Boala i-a fost depistata intamplator. O hepatita B,nedescoperita la timp, pe care o avea de cand era mic, a generat o ciroza hepatica virusala HBV compensata (hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga). Andi are nevoie de un transplant de ficat si singura lui sansa este sa mearga in Germania, unde doctorii sunt convinsi ca il pot opera si il vor ajuta in recuperare.

Exista totusi un „dar” si acest „dar” este egal cu suma de bani necesara operatiei si tratamentului de refacere, valorand 150.000 de euro. Sunt foarte multi bani pentru oricare dintre noi si, mai ales pentru Andi, care abia a terminat facultatea. Totusi nu este o suma imposibila daca noi, ceilalti, incercam sa il sprijinim.

Asadar, va rugam sa fiti alaturi de noi, fiindca sansa la viata a lui Andrei Teodoroiu depinde si de noi.

Informatii despre Andrei gasiti pe www.andreiteodoroiu.ro.

Noi, actorii trupei Passe – Partout Dan Puric, va asteptam la spectacolul „Toti cinci”– pentru Andrei, duminica, la orele 19.00 la Teatrul de pe Lipscani. Puteti face donatii direct, si in foaierul teatrului. Pana atunci il puteti ajuta pe Andrei, cu orice suma, pe care o puteti depune in conturile:

  • CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
  •  
  • CONT EURO: RO89BRDE300SV81627453000
  •  
  • CONT DOL : RO95BRDE300SV81732093000

PENTRU CEI DIN STRAINATATE, SWIFT:  BRDEROBU 

 Toti cinci, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Man

Spectacolul „Toti cinci”, adica Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man invata, cu fiecare reprezentatie sa rada, sa planga, si sa deschida poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans si pantomima. Duminica, „Toti cinci” se va juca pentru sansa la viata a unui tanar dar si pentru sansa fiecaruia dintre noi de a ne redescoperi interesul si solidaritatea pentru semenii nostri, in situatii limita.

Va multumim!

•Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON

•Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.

•Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi,

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri