Ducii de Sussex au chemat poliția la domiciliul din Santa Barbara de 9 ori în tot atâtea luni

Meghan Markle și Prințul Harry

Poliția a fost chemată la conacul sud-californian al ducelui și ducesei de Sussex de nouă ori în tot atâtea luni, arată cifrele oficiale. Prințul Harry și Meghan și-au cumpărat casa în Montecito în luna iulie, iar șeriful din Santa Barbara a răspuns plângerilor lor referitoare la activări ale sistemului de alarmă și infracțiuni asupra proprietății.

Datele au fost obținute în conformitate cu legile ce vizează libertatea informațiilor (Freedom of Information) de către agenția de știri Press Association. Ofițerii au fost chemați de patru ori în iulie anul trecut, după ce Harry și Meghan s-au mutat la Santa Barbara din Los Angeles, unde locuiseră temporar la proprietatea lui Tyler Perry de când au părăsit Canada, la începutul pandemiei COVID-19.

Potrivit Press Association, un apel este listat ca o solicitare telefonică, în timp ce celelalte sunt notate ca „activări ale sistemului de alarmă', toate având loc la primele ore ale dimineții.

O cerere din luna august este listată ca „incident cu prioritate', în timp ce în noiembrie a existat o alarmă suplimentară.

În ajunul Crăciunului, poliția a fost chemată la casa lui Harry și Meghan după ce un bărbat a intrat ilegal pe proprietatea din Montecito.

Anul acesta, la 16 februarie, un nou apel a fost și a fost din nou o activare a sistemului de alarmă.

În interviul ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey, difuzat luna trecută, cuplul și-a exprimat temerile legate de securitate după ce au renunțat la titlurile regale.

Meghan a dezvăluit că producătorul Tyler Perry a intervenit pentru a-i ajuta: „Aveam nevoie de o casă și el ne-a oferit și securitatea, așa că ne-a dat un loc unde să stăm liniștiți pentru a încerca să ne dăm seama ce vom face'.

Între timp, Harry a spus că nu a crezut niciodată că i se va elimina finanțarea din Marea Britanie pentru securitate atunci când a decis să renunțe la titlurile regale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete