Ducesa de Cambridge a cântat la pian o baladă de Crăciun. Iată cât e de talentată:

Ducesa de Cambridge a avut un cadou special pentru fanii familiei regale cu ocazia sărbătorilor de iarnă: le-a oferit tuturor o interpretare surpriză la pian. Kate l-a acompaniat pe Tom Walker în timp ce acesta a interpretat noua sa melodie „For Those Who Cant Be Here'. Momentul special înregistrat de cei doi a fost difuzat în Ajunul Crăciunului. Urmărește spectacolul complet mai jos!

Ducesa de Cambridge si Tom Walker

Tom a descris acest inedit duet ca fiind „o experiență ce se întâmplă o dată în viață'. „Nu este ușor să te așezi brusc la pian cu o grămadă de muzicieni cu care nu ai mai cântat până acum și să fii înregistrat, dar Ducesa a reușit de minune', a spus cântărețul scoțian Tom Walker.

Tom a spus pentru The Sun că piesa a „sărit brusc 57 de locuri în topuri'. „A fost atât de bine primită, probabil că acum îi datorez drepturi de autor, Ducesei. Ea mi-a trimis o scrisoare prin care îmi mulțumește pentru oportunitate, dar cred ar trebui să-i mulțumesc eu', a spus el. „A fost o experiență minunată și a fost atât de caldă. A fost amabilă și prietenoasă, le-a mulțumit tuturor muzicienilor din echipă, dar noi am fost cei care ne-am simțit atât de recunoscători că facem parte din ceva atât de special de Craciun...'

Ducesa a găzduit și a condus concertul de colinde. Slujba a fost filmată la începutul acestei luni la Westminster Abbey din Londra, deși interpretarea lui Kate a fost înregistrată cu o zi înainte.

După difuzarea din Ajunul Crăciunului, conturile de socializare ale Ducesei de Cambridge au distribuit un mesaj care spunea: „ Spectacolul Împreună de Crăciun a reunit atât de multe persoane pentru o noapte de colinde și muzică minunate. Dar, mai presus de toate, a fost vorba despre sărbătorirea bunăvoinței, a actelor de bunătate, a dragostei, a empatiei și a compasiunii care i-au ajutat pe oameni să treacă prin aceste momente dificile.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete