Dramele din viața Andreei Raicu i-au schimbat viața: „Mi-am dat voie să-mi exprim emoțiile”

Dramele din viața Andreei Raicu i-au schimbat viața: „Mi-am dat voie să-mi exprim emoțiile”

Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai cunoscute şi iubite vedete din România. Când avea aproximativ 20 de ani, vedeta a trecut printr-o dramă care i-a afectat cariera.

Încă din copilărie, a trebuit să muncească foarte mult pentru a-i demonstra tatălui ei că merită aprecierea și iubirea lui. Ea trebuia să demonstreze că este foarte bună și că știe răspunsurile tuturor întrebărilor care îi erau adresate. Chiar dacă tatăl ei a murit, ea a declarat că simte și acum o presiune cu care se luptă aproape zilnic.

Acest lucru a continuat și atunci când a devenit o femeie adultă. Lupta continuă pentru a demonstra că este foarte bună în ceea ce face au condus-o spre depresie.

De curând, Andreea Raicu a mărturisit într-un video postat pe contul său de Instagram cum a reuțit să vindece rănilor din trecut. După multe dezamăgiri, vedeta a demonstrat că este o femeie puternică și a reușit să înțeleagă din ce perspectivă trebuie să privească dezamăgirile.

„În momentul de față nu mai pot să mă gândesc la lucruri ca la dezamăgiri pentru că am învățat că oamenii sunt așa cum sunt. Și că uneori e foarte posibil să nu-I fi văzut cum sunt în realitate și atunci, dezamăgirea este că nu am avut răbdarea sau nu am avut capacitatea să-I văd. Oamenii sunt exact așa cum sunt, ei nu se poartă într-un fel sau altul pentru noi. Atunci când meditezi ai capacitatea să te dai un pas în spate și să vezi exact că nu este despre tine, ci este despre ei. ', a spus Andreea Raicu în live-ul de pe Instagram.

Fosta prezentatoare TV a descoperit că pentru a ierta este nevoie de acceptare. Ea analizează profund ceea ce i se întâmplă și își dă voie să simtă absolut orice tip de emoție, fie ea negativă.

Acceptarea este cheia Andreei Raicu pentru a-i ierta pe cei care-i greșesc. Privește în profunzime tot ceea ce i se întâmplă și își dă voie să trăiască orice emoție, chiar și furia.

„În primul rând, să accept ce m-a făcut sa simt, de mult ori foarte multă furie. Dezamăgirea vine cu niște emoții și furie tristețe. Mi-am dat voie să-mi exprim acele emoții. A fost important să mă uit să văd care este lecția. Pentru că atunci când avem parte de o experiență care ne rănește, cu siguranță, are și o parte bună. După ce mi-am dat voie să-mi consum emoția și să înțeleg ce m-a rănit atât de tare, înțeleg care este lecția. Și dacă nu-mi învăț lecția, experiența respectivă apare din nou'.

De-a lungul timpul, Andreea Raicu a căutat soluții pentru a se descoperi. A mers într-o vacanță în India și a citit foarte multe cărți de dezvoltare personală, în felul acesta a învățat să-și exprime emoțiile.

„Am dat și cu pumnul în sacul de box, am țipat, am și plâns și m-am și închis și am plâns până n-am mai putut. Pentru că e foarte important să dai voie emoțiilor să se consume. Pentru că atâta vreme cât nu le dai voie să se consume rămân acolo și te mănâncă pe dinăuntru.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete