Drama vieții regretatei actrițe Luminița Gheorghiu. „Am un înger acum…”

Actriţa Luminiţa Gheorghiu, cunoscută pentru rolurile din filme ca „Moromeţii', „Moartea domnului Lăzărescu' sau „Poziţia copilului', a murit, duminică seară, la vârsta de 71 de ani.

Puțină lume știe, însă, că regretata artistă a trăit cu o imensă durere în suflet provocată de moartea uneia dintre cele două fete.

Într-o apariție publică la emisiunea „Happy Hour' din urmă cu mai mulți ani, Luminița Gheorghiu a povestit drama prin care a trecut. „Iuliana o chema şi avea şase ani jumătate. Am un înger acum. După Revoluţie, mă uitam cum mamele îşi conduceau pe ultimul drum fetele de 18-20 de ani, în rochii de mireasă, şi mă gândeam: < Doamne, ele sunt mai lovite decât mine > . Eu am luat locul întâi şi la durere!', povestea îndurerată actriţa.

La scurt timp după această tragedie, actrița avea să reușească în anul 1985 un rol memorabil, și anume acela al soţiei lui Ilie Moromete, Catrina, din filmul „Moromeții'.

Despre rolul ei de mamă în viaţa reală, Luminiţa Gheorghiu mărturisea într-un interviu că a fost cam severă cu cele dou fiice ale sale.

„Am avut – spun am avut pentru că am pierdut un copil – am avut două fete minunate. Eu am fost cam severă ca mamă, dar şi ele m-au ascultat. Le-am dus la pian, la chitară, la mandolină, la dans sportiv, la tot ce trebuie, după părerea mea, să înmagazineze un copil…', declara atunci actrița.

Luminița Gheorghiu, care suferea de mai mulţi ani de o maladie care a făcut-o să aibă foarte puține apariţii publice. s-a stins din viață, duminică, la vârsta de 71 de ani. Anunțul a fost făcut luni de către Oana Pellea prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete