Drama prin care a trecut familia lui Laurențiu Reghecampf. Fiica antrenorului s-a stins din viață la doar un an și o lună

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Laurențiu Reghecampf este un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, o familie frumoasă și o soție iubitoare.

Puțini sunt însă cei care știu că, în urmă cu mai bine de 20 de ani, antrenorul de fotbal a trăit o tragedie.

Înaintea mariajului cu impresara și prezentatoarea TV Anamaria Prodan, antrenorul a fost căsătorit cu prima lui parteneră de viață, Mariana Pfeiffer.

Drama prin care a trecut familia lui Laurențiu Reghecampf. Fiica antrenorului s-a stins din viață la doar un an și o lună

Pe 10 iunie 1997, Laurențiu şi Mariana deveneau părinţii unei fiice, micuță pe care au decis să o numească Ana Lisa Cristina Reghecampf.

Din nefericire, la doar un an şi o lună de la naştere, fetiţa cuplului s-a stins din viață din cauza unei malformaţii congenitale la inimă.

Cuplul mai are împreună un fiu, Luca, în vârstă de aproape 19 ani. Băiatul locuiește în prezent în Germania, alături de mama lui.

Recăsătorită cu un cetățean de origine germană, Mariana, care, în prezent, deține un salon de înfrumusețare, vine periodic în România pentru a-și vizita familia.

Laurențiu Reghecampf mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior (11 ani), alături de actuala lui soție, Anamaria Prodan.

Tot el este tatăl vitreg al fiicelor impresarei, Rebecca (20 de ani) și Sarah (19 ani), fiice pe care Anamaria le are din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț.

Cum se înțeleg Anamaria Prodan și fosta soție a sportivului?

„Avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert, poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice.

Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri şi mă gândesc și, dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere, să iert.

Nu uit de fiecare dată, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc”, a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în emisiunea Agenția VIP, potrivit Libertatea.

În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu fostul ei soț?

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt.

Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa (n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie.

Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua.

Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a afirmat Anamaria, potrivit Libertatea.

Foto: Facebook / Libertatea.ro / Instagram

Citește și:

Anamaria Prodan renunță la televiziune. Va fi înlocuită în emisiunea „Gospodar fără pereche”. Care este motivul plecării?

Anamaria Prodan, detalii despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf: „Când toate ziarele scriau că am divorțat eu ..”

Ce tratament natural folosește Anamaria Prodan pentru a avea un păr lung și sănătos: „Așa m-a învățat bunica mea’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete