Dramă cruntă pentru Mircea Solcanu. Are mari probleme de sănătate: „Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori”

Mircea Solcanu era prezentator la Acasă TV. De aproximativ opt ani de zile a dispărut de pe micul ecran, iar de o bună perioadă se confruntă cu probleme de sănătate. A anunțat acum că tumora de la cap a recidivat și că mama lui are grave probleme, e imobilizată la pat.

Mircea Solcanu, care e student la actorie și urmează să susțină curând examenul de licență, a anunțat în direct în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că ultimele luni din viața lui le-a petrecut mai mult acasă, având grijă de mama sa.

Ei îi dedică aproape tot timpul lui, căci e imobilizată la pat. „În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență', a declarat Mircea Solcanu la Prima TV.

mircea-solcanu-tumora-la-cap-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Tot în emisiunea „Exclusiv VIP', fostul prezentator a mărturisit că are mari probleme de sănătate. Tumora de la cap a recidivat. „Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori.', a adăugat Mircea Solcanu cu lacrimi în ochi.

Se știe că Mircea Solcanu a suferit o operație pe creier în urmă cu câțiva ani. „Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații.

A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște', a declarat pentru impact.ro fostul prezentator TV în iunie 2021.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete