Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, în lacrimi. David Pușcaș spune că mama lui nu mai vorbește cu el: „Eu pentru ea nu mai exist”

David Pușcaș e băiatul adoptiv al Luminiței Anghel. În trecut, cei doi au avut o relație tensionată, au apărut și la TV certându-se, însă de ceva vreme se împăcaseră. Acum, el o acuză pe mama lui că nu se mai interesează deloc de el.

În vârstă de 22 de ani, David Pușcaș locuiește singur, într-o garsonieră de București. Se știe că mama lui i-a pus tot confortul la dispoziție. În toamna anului trecut, chiar el dezvăluia public că relația mama-fiu e una bună, s-au împăcat după ani de certuri.

„Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem așa cum ar trebui să fie o relație mamă-fiu!', a declarat tânărul pentru Impact.

Iată că acum, el a declarat pe Youtube că Luminița Anghel nu se mai interesează deloc de el. „Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoane care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută', a spus David Pușcaș pe YouTube.

david-puscas-si-luminita-anghel-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu câțiva ani, David Pușcaș a ieșit public și a spus că nu e ajutat deloc de familia lui, că e singur. Atunci, Lumina Anghel a răbufnit și a explicat că și-a ajutat fiul. „Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum! Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs', spunea solista, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete