Drama actriței Ana de Armas, vedeta din ultimul film James Bond: „Mama ei este îngrijorată pentru ea”

Ana de Armas este vedeta din ultimul film James Bond și joaca rolul unui agent CIA care îi urmărește pe „băieții răi'.

În viața reală, actrița de la Hollywood a fost prinsă într-o dramă de spionaj care pare a fi desprinsă direct din scenariul No Time To Die. Potrivit The Sun, fratele ei mai mare Javier Caso a fost interogat de agenții serviciilor secrete din țara lor natală, care l-au acuzat că este un agent american, precum sora lui în celebrul film.

Evident, Javier nu este agent secret, însă au apărut tot felul de suspiciuni că ar fi fost pe punctul de a vorbi împotriva regimului autoritar al Cubei. În noiembrie anul trecut, Ana și iubitul ei de atunci, Ben Affleck, au adus medicamente vitale în capitala Havana pentru tatăl ei muribund Ramon, cu un avion privat, potrivit unui prieten apropiat al fratelui ei.

Actrița Lynn Cruz spune că există temeri reale că artistul din New York, Javier, va fi arestat la sosire în Cuba. El este un membru proeminent al mișcării 27N, numit după 27 noiembrie, data la care rapperul cubanez Denis Solis Gonzalez a fost arestat anul trecut, și și-a exprimat disidența online, care este ilegală în Cuba.

„Javier mi-a spus că aeroportul era plin de agenți de securitate cubanezi, deci a fost un moment foarte tensionat. Dar probabil pentru că era cu sora lui și cu Ben Affleck, nu au făcut nimic. Ana aducea medicamente din Statele Unite pentru tatăl lor, care fusese diagnosticat cu cancer de prostată. S-a îmbolnăvit în octombrie anul trecut și este tipul de cancer pe care îl poți trata dacă este diagnosticat devreme.

În Cuba nu există acest medicament, iar dacă boala este complicată, nu prea găsești deloc soluții aici. Tatăl lor era tânăr, în vârsta de 60 de ani, și avea asistente medicale acasă și un tratament bun pe care îl plăteau Javier și sora lui. Dar a murit în noiembrie la scurt timp după ce s-au întors în State', a dezvăluit Lynn, în vârstă de 44 de ani.

Lynn crede că moartea lui Ramon este un factor al mâniei lui Javier împotriva regimului.

„Ana s-a întors la înmormântare, dar Javier nu a reușit. A fost foarte trist. Îi cunoșteam pe tatăl lor și era cineva care credea în revoluția comunistă, dar era foarte descurajat de modul în care au ajuns lucrurile aici. Javier este ca tatăl său și de aceea este furios. El este supărat pe trădătorii revoluției care au creat mizeria în care trăim astăzi', a mai spus actrița Lynn Cruz.

Ana s-a născut în micul oraș Santa Cruz del Norte, iar viața ei din LA este în contrast puternic cu educația ei umilă din Cuba.

„Am crescut în natură, la plajă și mă jucam pe stradă cu prietenii. M-am simțit foarte liberă. Eram tot timpul plecată și mă întoarcem acasă să iau cina și să mă uit la desene animate. Cădeam des și genunchii îmi sângerau tot timpul. A fost o copilărie normală', a declarat Ana de Armas.

Pe când avea doar 18 ani s-a mutat la Madrid. A găsit un rol într-un serial TV, apoi a făcut saltul la Los Angeles, unde, în ciuda faptului că a știa puțină engleză, a reușit să câștige un rol important alături de Keanu Reeves în thrillerul erotic Knock Knock din 2015. A mai apărut într-o producție alături de Ryan Gosling în 2017, iar acum urmează să o interpreteze pe Marilyn Monroe în filmul biografic Netflix „Blonde'.

Ea și Ben Affleck și-au încheiat povestea în ianuarie, cu puțin timp înainte ca actorul să se întoarcă la fosta lui iubită, Jennifer Lopez. Actualul ei iubit Paul Boukadakis, în vârstă de 37 de ani, este vicepreședintele aplicației de întâlniri, Tinder.

‘No Time To Die’ World Premiere, Royal Albert Hall, London, UK – 28 Sep 2021SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița este acum văzută ca o stea strălucitoare de către guvernul cubanez, însă sunt îngroziți că ar putea deveni trădătoare, potrivit prietenei sale, Lynn.

Probabil din acest motiv, fratele ei, în vârstă de 35 de ani, a fost transportat pentru interogatoriu în timpul unei vizite la Havana, în ianuarie anul trecut, la doar o lună după terminare filmărilor No Time To Die.

Singura sa crimă, potrivit lui Lynn, a fost să o viziteze pe ea și pe regizorul Miguel Coyula, în vârstă de 44 de ani, când turnau un film numit Blue Heart, care critică regimul condus de actualul președinte Miguel Díaz-Canel.

„Filmam o scenă în estul Havanei și i-am cerut lui Javier, care este prietenul meu de 15 ani, să ni se alăture. Am postat despre asta pe Facebook și, ulterior, serviciul de securitate a început să-l sune.

Mama lui Javier ne suna și ea, spunându-ne: `Aveți programare mâine pentru un interviu în biroul de imigrare`. Știam că a fost un interogatoriu, deoarece persoanele care l-au intervievat erau agenți de securitate militară. Filmele la care lucrăm sunt foarte critice și știau că Javier este cineast, iar sora lui este o actriță faimoasă. Cred că au vrut să întrerupă alianța înainte ca aceasta să înceapă', a mărturisit Lynn.

În mod incredibil, Javier a reușit să înregistreze întâlnirea prin legarea unui dispozitiv în jurul brâului. Ulterior a pus audio pe YouTube.

Când a întrebat de ce este acuzat, agenții i-au spus: „Problema este că Lynn este supravegheată. În asocierea cu acei oameni riscați să vă implicați în crima lor.'

Amenințător, unul dintre ofițeri a adăugat apoi: „Sora ta este renumită, nu? Este o actriță foarte bună. Suntem recunoscători pentru rolurile ei. Dar asta nu te scapă dacă comiți o crimă.'

Anul trecut, Javier a intrat în greva foamei, în solidaritate cu artistul Luis Manuel Otero Alcántara, în vârstă de 33 de ani, care a fost arestat pentru că făcea parte din mișcarea de protest San Isidro.

Lynn crede că Ana de Armas s-ar putea confrunta cu intimidări din partea guvernului dacă ar vorbi public despre situația din Cuba.

„Trăim într-o stare de teroare în Cuba. Nu avem guvern – avem un tiran. Nu avem libertate aici și în unele zone nu există electricitate sau apă, dar construiesc hoteluri mari cu piscine pentru turiști. Când Ana era în Spania, a vorbit mai deschis despre situația cubaneză. Acum vrea să facă o carieră în lumea filmului, familia îi este în Cuba și dacă ar vorbi, știm că ar suporta consecințe pentru asta.'

În cel mai rău caz, Lynn consideră că un discurs public despre regimul cubanez ar putea determina interzicerea Anei de a se întoarce în țara ei natală, unde mama ei, în vârstă de 60 de ani, trăiește încă.

„Mama ei este îngrijorată pentru ea. Dacă Ana vorbește împotriva guvernului, ei ar putea să-i interzică intrarea în țară. Este o situație delicată pentru ea, dar lui Javier nu îi pasă. Ana are un caracter similar, dar îi pasă de alte lucruri acum și poate că nu vrea să aibă probleme cu guvernul cubanez', a mai dezvăluit Lynn.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete