Dragoste fără limite: „Am 24 de ani și sunt căsătorit cu o femeie de 61 de ani. Oamenii spun că este dezgustător”

Când vine vorba de dragoste, nimic nu ar trebui să stea în cale, nici măcar diferența de vârstă.

Quran, în vârstă de 24 de ani, și soția sa, Cheryl McCain, în vârstă de 61 de ani, s-au întâlnit când avea el doar 15 ani, dar nu au existat sentimente romantice până anul trecut. Deși este o diferență de 37 de ani între ei, cei doi îndrăgostiți i-au sfidat pe cei din jur și s-au căsătorit.

Cuplul, care postează în mod regulat pe contul comun de TikTok, le-a oferit fanilor o perspectivă asupra vieții lor, afișându-se, sărutându-se și dansând împreună. Într-unul dintre videoclipurile lor recente pe care le-au distribuit celor 413,4k adepți ai lor, s-au filmat pe ei înșiși răspunzând la întrebările obișnuite care le sunt des puse.

„Sunteți cu adevărat căsătoriți. Voi trăiți împreună. Este real?”. Ei au răspuns „da' fiecăruia și au terminat videoclipul scriind „Domnul și doamna McCain'. Îndrăgostiții sunt adesea vizați de troli care le consideră relația „dezgustătoare'.

Dar unii alții au susținut relația: „Aceia dintre voi, care sunt atât de negativiști, sunteți doar nenorociți. Lăsați-i să fie, nu este relația voastră și nu este viața voastră.'

În ciuda faptului că el este mai mic decât unul dintre copiii ei, amândoi spun că viața lor sexuală este fantastică și au o chimie excelentă.

„Chiar dacă este o diferență mare de vârstă, nu ne gândim niciodată la asta, deoarece Cheryl are un spirit energic, suflet tânăr și o inimă foarte caldă. Cred că cea mai mare concepție greșită este că o folosesc sau aștept să fiu pus în testament', a declarat Quran.

„Este diferit, este uimitor, este foarte atent cu mine și cred că este așa pentru că este un bărbat mai tânăr. Nu aș putea avea asta cu nimeni altcineva, este foarte emoțional și nu am avut de-a face cu asta niciodată. Toți erau supărați și este emoționant într-un mod bun pentru că îmi arată că îi pasă cu adevărat', a adăugat Cheryl.

Prima întâlnire

Cuplul s-a întâlnit la restaurantul fast-food Dairy Queen în 2012, la Roma, Georgia, SUA. Chris, fiul lui Cheryl, era managerul localului, iar ea îl vizita la locul de muncă pentru a-l verifica sau pentru a lua o masă, dar Quran avea doar 15 ani la acea vreme, deci nu a existat nicio implicare romantică.

„Nu ne-am gândit prea mult unul la celălalt. Ea conducea la vremea aceea un Carrera albastru și acesta a fost singurul motiv pentru care am observat-o!', a spus Quran.

În cele din urmă și-a dat demisia de acolo, iar perechea a pierdut contactul. Dar pe 4 noiembrie anul trecut, Quran a mers la magazinul unde Cheryl era casieră.

„O vedeam în fiecare zi, era mereu atât de fericită, dar în ziua aceea era tristă și am întrebat-o ce nu e în regulă și de ce plânge', a povestit tânărul de 24 de ani.

Cheryl a fost supărată că a postat un videoclip cu dansul ei pe TikTok și a primit comentarii urâte, iar actualul său iubit a consolat-o. Au păstrat legătura și chiar au făcut câteva videoclipuri cu ei dansând împreună, care au devenit virale și au adus 1,3 milioane de aprecieri. Cuplul s-a apropiat și, în cele din urmă, relația lor a înflorit într-una romantică, pe măsură ce „s-au conectat la nivel spiritual'.

„Indiferent de situație, avem o anumită vibrație care se conectează oricând suntem unul lângă celălalt. Am fost la o întâlnire și i-am spus că simt că mă îndrăgostesc. A spus că și ea a simțit același lucru, dar pur și simplu nu credea că ar trebui să trecem peste această linie, deoarece prietenii nu rămân întotdeauna prieteni când devin iubiți', a mărturisit Quran.

„Există ceva inexplicabil între noi și nu am crezut niciodată că vom fi împreună așa, el este o persoană uimitoare. Există un alt tip de chimie la el, deși este mai tânăr, avem o mulțime în comun din cauza lucrurilor prin care am trecut și ne atrage mai aproape', a adăugat Cheryl.

Quran și CherylSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Știe ce face'

Atât Quran, cât și Cheryl își descriu viața sexuală ca fiind „uimitoare'.

„Devine din ce în ce mai bună de fiecare dată, este destul de normală, nu este ieșit din comun, dar pentru mine este uimitor. Știe ce face, asta e partea cea mai bună!”, a declarat tânărul îndrăgostit.

Cheryl este cu șase ani mai tânără decât bunica iubitului ei și cu opt ani mai tânără decât bunicul său. Fiica ei cea mică este cu trei ani mai mare decât el.

„Nimeni nu a acceptat, toată lumea a crezut că glumim sau a crezut că ne jucăm', a spus Quran.

Dar el a insistat spunând că familia sa acceptă, pentru că au văzut cât de fericiți sunt împreună. Rețelele sociale au fost o altă poveste. Cheryl a primit atât de multe raportări pe contul ei TikTok încât a fost interzisă de pe platformă.

„A trebuit să-i creăm încă două conturi doar pentru a continua să danseze. În fiecare zi, unii vin și o numesc `zombie`, `mortul care merge`. Lucruri urâte de genul `de ce ai dezgropat-o` sau `ai dus-o înapoi la azilul de bătrâni`, ura din aplicația respectivă este ireală', a povestit iubitul lui Cheryl.

Mii de comentatori se referă la Cheryl drept „bunica' sa sau spun că relația lor neobișnuită este ilegală, amintindu-le în permanență de diferența de vârstă. În ciuda urii, cuplul fericit încearcă să rămână pozitiv și spune că sunt fani care îi ajută să rămână împreună.

„Nu căuta dragostea pentru că te va găsi, pentru că nu căutam dragostea și m-a găsit și este uimitor', a spus Cheryl.

Foto: Tik Tok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate