Draga Olteanu Matei împlinește 87 de ani. De ziua ei, obșnuiește să-și închidă telefonul

Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani (3)

Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani

Marea actriță Draga Olteanu Matei împlinește, pe 24 octombrie, 87 de ani. Distinsa doamnă a scenei românești s-a mutat din București la Piatra Neamț și este aproape de nerecunoscut, întrucât a slăbit foarte mult.

A decis să părăsească Bucureștiul după moartea soțului ei, în anul 2014, dar rămâne orașul ei de suflet. La Piatra Neamț, locuiește la o prietenă foarte bună: “Soțul meu s-a grăbit să plece, dar asta nu înseamnă că sunt singură, e cu mine în permanență. Stau aici pentru că sunt oameni extraordinari, pentru că îmi place mult locul. Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge“, declara actrița pentru Kanal D

Draga Olteanu Matei a trăit o poveste de iubire cu totul specială cu soțul său, medicul Ion Matei: „Soțul meu a fost cel mai bun prieten, cea mai mare iubire… Am avut un soț cu simțul umorului fantastic, înțelept', spunea actrița.

Draga Olteanu Matei nu răspunde la telefon de ziua ei

Într-un interviu pentru www.click.ro, actrița a mărturisit că, de ziua ei, nu-și dorește decât “minte limpede, cuget curat şi inimă bună“. Draga Olteanu Matei spune că nu-i place să fie felicitată, motiv pentru care obișnuiește să-și închidă telefonul.

Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani

Draga Olteanu Matei împlinește 87 de ani. Cum își petrece ziua de naștere

Actrița a declarat, de asemenea, că își va petrece ziua de naștere la Cinema Dacia din Piatra Neamţ la “Săptămâna Filmului Românesc“, unde se vor difuza multe filme în care a deținut rolurile principale. “Am primit invitaţia de la Ionel Arsene, preşedintele Consiliul Judeţean Neamţ, care a venit cu flori la mine. Or să fie şi multe filme bune în care nu joc, filme care i-au bucurat pe telespectatori, de-a lungul timpului', spune actrița.

Draga Olteanu Matei a jucat în piese de teatru celebre precum Toamna Bobocilor', Dumbrava minunată' sau  'Coana Chiriţa', dar și în serialele tv Cuscrele' şi Narcisa Sălbatică'. De mai bine de 10 ani, însă, nu a mai primit nicio ofertă de a juca în vreun serial.

Sursa foto: capturi YouTube emisiune Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete