Două programe speciale la Kanal D. Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt din nou în postura de prezentatori

Pe 31 decembrie, Kanal D transmite un program special, două programe: de la 20:00, va fi difuzată emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021', iar de la 21:30, „Roata Distracției'.

Gala-Premiilor-Eroii-Comediei-2021SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ultima seară din an, vineri, 31 Decembrie, începând cu ora 20:00, la Kanal D are loc „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021'. Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi gazdele acestei strălucitoare gale și vor premia cele mai importante, interesante, controversate, viralizate și comice întâmplări petrecute în 2021.

Protagoniștii distracției vor fi oameni pe care fiecare dintre noi îi regăsim în realitate, în programele de știri sau ale căror întâmplări le distribuim în mediul online. Într-un cadru festiv, vor fi oferite 10 premii inedite care vor reprezenta tot atâtea motive de râs sănătos. Din multitudinea de personaje care au atras atenția în anul acesta, telespectatorii își vor aminti de prințul austriac care l-a vânat pe ursul Arthur, dar și polițistul din Botoșani care a dus un cetățean cu mașina poliției, la o bancă, să scoată bani pentru a-i da șpagă; nu va lipsi nici preotul care îi anunță pe enoriași că dacă se vaccinează le vor crește solzi pe spate.

Printre cei care vor da viață celebrilor ai Galei Eroii Comediei 2021 vor fi Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1 Q Sapro și Dragoș Ureche.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi învârt „Roata Distracției”

La cumpăna dintre ani, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt gata să ofere o seară de neuitat românilor pentru ca 2022 să le aducă tuturor noroc și prosperitate! Invitați aleși pe sprânceană, umor din belșug, muzică bună și surprize uriașe, toate acestea îi așteaptă pe telespectatori în noaptea de Revelion, la „Roata Distracției', de la ora 21:30!

Alex Velea, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii din noaptea de Revelion, fredonând hituri celebre ale anilor ’90.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete