Două feluri în care poţi purta o fustă lungă

E bine ştiut deja faptul că trend-urile vin şi pleacă, apoi reapar reinventate sau schimbate puţin pe ici, pe colo. Şi e destul de frustrant când arunci o bluză ce ţi-e cam scurtă ca mai apoi, peste câţiva ani, să vezi că se poartă din nou.

Cu toate astea, sunt nişte piese vestimentare din lumea modernă ce transcend timpurilor şi trendurilor: rochiţa neagră şic, o geacă din piele sau o pereche de blugi cu croi drept. Şi dacă tot vorbim despre piese vestimentare esenţiale, includem aici şi fusta sau rochia lungă (maxi skirt/ dress).

Poza 2

Fuste Hiramayashakia, 189 lei

Maxi-dress – o piesă vestimentară versatilă

Ce poate fi mai uşor de purtat decât o rochie simplă sau o fustă lungă? Le îmbraci rapid şi nu au nevoie de multe piese de completare. Fustele lungi sunt ideale pentru diverse siluete; pentru femeile ce au nevoie de câţiva centimetri în plus în înălţime, pentru cele care doresc să mascheze picioarele sau şoldurile şi chiar pentru cele ce nu au nevoie de nicio iluzie optică, ci doar preferă un look casual-şic. Azi propunem două feluri în care poţi purta o fustă maxi.

Poza 3

Rochii Hainutelacomanda, 80 lei & 220 lei

Dress-down – Un look fresh şi modern

Pentru o zi ca oricare alta, dar în care te simţi extra-specială, alege să porţi fusta maxi cu un jumper tricotat, nimic mult prea larg sau prea lung, marchează talia atât cu betelia fustei, cât şi cu tivul bluzei. Completează ţinuta cu o geantă pe umăr, o pălărie din fetru şi nişte pantofi confortabili. Trage culorile pentru accesorii din gama cromatică a articolelor vestimentare.

Poza 4

 

Pălărie Bibidesign, 45 lei

Geantă Cadouridiferite, 54 lei

Tenişi La.Bernadette, 62 lei

Colier JasminBlanc, 100 lei

Bluză Onibon, 80 lei

Rochie AnaCioclov, 1000 lei 

Cercei Saari, 22 lei 

Dress-up – Un look elegant,dar şic

Poţi purta acelaşi gen de fustă şi pentru un eveniment ceva mai special. Alege un top la fel de scurt dar dintr-un material mai fin, un colier statement şi o pereche de tocuri simple. Accesoriile metalice sunt un accent bun pentru a completa ţinuta.

Poza 5

 

Fustă Hiramayashakia, 119 lei

Top LiaLi, 42,50

Inel HandmadeBoutique, 25 lei

Colier Elfina, 50 lei

Pantofi Alexandraz, 350 lei 

Clutch BeFunkyRo, 110 lei

Plic Akraszt, 120 lei

Mai avem şi alte propuneri pentru fuste sau rochii maxi, toate pe Breslo, de la croiuri drepte sau cambrate, la forme evazate şi pliate. Ţie care look ţi se potriveşte?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda