Dorian Popa, reacție neașteptată după ce i s-a cerut certificatul verde la restaurant: „Să ne fie rușine, fraților…”

Astăzi, în România, au fost declarate peste 7000 de cazuri noi de Covid-19. Bucureștiul a intrat în scenariul roșu și începând cu miezul nopții accesul în restaurante, cafenele și nu numai se va face doar pe baza certificatului de vaccinare.

Dorian Popa a mers într-un local să servească masa și la intrare personalul i-a cerut documentul care dovedește faptul că este vaccinat cu schema completă. Chiar dacă legea nu a intrat în vigoare, patronii localurilor au aplicat deja această măsură. În Capitală rata de incidență este peste 3 la mia de locuitori.

Artistul face parte din categoria persoanelor care nu s-au împotrivit vaccinării și acum se bucură de acest lucru. El le-a împărtășit fanilor săi cum a fost primit la intrarea în restaurant și cât de sfioși erau cei din staff să îi ceară certificatul de vaccinare. Acesta a declarat deschis că, din nefericire, cam așa arată viitorul.

„Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat. Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul', le-a transmis Dorian Popa urmăritorilor săi la Instastory.

Scăpăm de pandemie în această iarnă?

În ciuda exploziei de cazuri din ultima perioadă, medicul Adrian Marinescu a fost invitat într-o emisiune televizată și a declarat că această iarnă va pune punct pandemiei în țara noastră.

„Eu cred că sezonul rece care urmează e cam ultima strigare, în sensul că dispare cu totul. Dar e un moment greu pentru noi toţi(…). Eu sunt optimtist şi nici nu cred că aş putea gândi altfel, pe principiul că ce vrei să faci reuşeşti până la urmă. Poate îţi ia mai mult timp, mai puţin, dar reuşeşti până la urmă. Şi noi, medicii, ne gândim mereu la pandemie’, a declarat Adrian Marinescu, în cadrul unei apariții tv.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete