Dorel Vişan, de urgență la spital. Ce a pățit actorul și care este starea acestuia de sănătate?

Dorel Vişan de urgență la spital

Actorul Dorel Vișan a dat emoții tuturor după ce ieri a ajuns la spital. Acesta a fost preluat rapid de o echipă de medici și a fost supus mai multor investigații.

Dorel Vişan, de urgență la spital

După ce s-a simțit rău, actorul Dorel Vișan a mers de urgență la spital. Medicii i-au făcut mai multe analize și au descoperit că actorul avea dureri din cauza unei colici biliare. După consult, cadrele medicale au decis că nu este nevoie de o intervenție chirurgicală, dar i-au prescris acestuia un tratament. Actorul Dorel Vișan a petrecut aproximativ 5 ore la spital, după care a fost externat, urmând să continue tratamentul la domiciliu.

Dorel Vișan este un actor de seamă al României, de-a lungul carierei interpretând mai bine de 40 de roluri pe scena teatrului și făcându-se remarcat și în lumea cinematografiei. Actorul a împlinit 80 de ani în acest an și de-a lungul timpului a câștigat mai multe premii printre care: Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină la Festivalul Filmului Românesc de la Costinești (1981), cel mai bun actor al anului acordat de Asociația Oamenilor de Teatru (1987), nominalizare pentru cel mai bun actor la Festivalul european al filmului (1988), premiul pentru interpretare masculină pentru rolul din “Senatorul melcilor” la Festivalul Filmului Mediteranean de la Montpellier, Franța (1995) și premiul de Excelență la TIFF pentru activitatea sa neîntreruptă în slujba artei (2003).

Foto:hepta.ro

Citește și:

Vica Blochina este dependentă de uleiul de cocos: „În fiecare dimineață, am un ritual'

Sylvester Stallone, probleme cu legea. Actorul este acuzat că ar fi violat o femeie

După trei divorțuri, Andreea Marin a făcut declarații surprinzătoare: „Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete