Doliu în familia lui Nico. Cântăreața este devastată: „L-am iubit pentru că…”

Nico este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Mereu zâmbitoare, cu o energie molipsitoare, cântăreața a intrat în inimile românilor și nimic nu o poate scoate de acolo.

După cum știm bine cu toții, în viață nu trecem mereu pe sub curcubee frumos colorate și nici nu ne „bălăcim' în lapte și miere. De-a lungul anilor, fiecare dintre noi experimentează tot felul de situații plăcute sau mai puțin plăcute. Din păcate, inevitabila moarte face parte din aceste evenimente de-a dreptul dureroase.

Nico traversează în această perioadă exact ceea ce mulți dintre noi nu ne dorim. Pierderea unui părinte este copleșitoare, durerea din suflet trece extrem de greu, iar dorul se intensifică pe măsură ce trece timpul.

Cântăreața a mărturisit, în cadrul emisiunii Showbiz Report, că tatăl său vitreg, în vârstă de 69 de ani, s-a stins din viață. Acesta era alături de mama sa de trei decenii după ce părintele ei natural a murit.

Moartea tatălui vitreg a fost cauzată de o boală gravă, nedepistată la timp. Nico a declarat că relația dintre ei era fabuloasă, iar acum mama ei îi simte enorm de mult lipsa, motiv pentru care artista este alături de ea.

„Era tânăr, 69 de ani, probleme vechi, dar nu s-a știut de ele. Simt nevoia să stau lângă mama pentru că a rămas singură. Eu întotdeauna l-am ajutat am fost foarte aproape de el, mama îi simte cel mai mult lipsa pentru că erau nedespărțiti de 30 de ani', a mărturisit Nico la Antena Stars.

Se spune din bătrâni că uneori un părinte nu este cel care te face, ci cel care te crește. Păstrând proporțiile, Nico l-a considerat pe tatăl său vitreg la fel de important ca tatăl ei natural. L-a apreciat pentru felul în care s-a comportat cu ea, dar și pentru că a făcut-o fericită pe mama ei.

„Mereu îmi aduc aminte de el, când trec pe lângă locul pe unde lucra el. Nu pot să spun că a fost ca un tată, niciodată n-are cum să înlocuiască, dar l-am iubit. L-am iubit pentru că a iubit-o pe mama în primul rând, a ținut-o ca în palmă', a mai spus ea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete