Prezentatoarea TV, Ellen DeGeneres, depistată pozitiv cu noul coronavirus

Prezentatoarea TV, Ellen DeGeneres, depistată pozitiv cu noul coronavirus

Gazda show-ului american Ellen DeGeneres a postat online că a fost depistată cu noul coronavirus. Producătorii emisiunii au declarat că aceasta se va întrerupe până în ianuarie.

Joi, DeGeneres a scris că respectă regulile impuse de guvern și că toate persoanele care au fost în contact direct cu ea au fost informate de rezultatul pozitiv.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru coronavirus, însă mă simt bine acum. Toți cei care au intrat în contact cu mine au fost anunțați, iar eu urmez indicațiile. Ne vom revedea după sărbători. Rămâneți sănătoși și în siguranță', a scris ea.

Ultimul ei invitat, care a fost la ea în emisiune miercuri, a fost actorul Leslie Odom Jr. Alți invitați din luna decembrie au fost cântăreții Justin Bieber și Lil Nas X și actorii Bryan Cranston și Diane Keaton.

În octombrie, programul a devenit unul dintre primele din SUA care a reluat filmările în studio, potrivit USA Today. Patruzeci de membri ai audienței au primit permisiunea de a participa la înregistrări în fiecare zi.

Ellen Lee DeGeneres (62 de ani) este prezentatoare TV și comediantă americană cunoscută pentru umorul ei ciudat și adesea sarcastic. Ea s-a remarcat prin numeroasele acțiuni pentru recunoașterea drepturilor persoanelor LGBTQIA+. Din anul 2001 se difuzează emisiunea „Ellen Show' pe canalul CBS, iar 12 ani este căsătorită cu actriţa americană Portia DeRossi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete