Doi noi concurenți la „Survivor România” 2023. S-au târât prin noroi la prima lor cursă din concurs

Aseară, în ediția din 15 ianuarie de la „Survivor România' 2023, doi noi concurenți au intrat în joc, după eliminarea Mariei Constantin și a lui Gheboasă. Nu s-au alăturat din prima echipelor, ei au trecut mai înainte pe la Insula Exilului.

Acolo, se aflau deja Ionuț Iftimoaie de la Faimoși și Andreea Moromete de la Războinici. Ei i-au primit cu brațele deschise pe noii concurenți, pe Kamara și pe Andreea Ciomag.

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin', a spus Kamara despre motivul pentru care participă la Survivor 2023.

Și Alexandra Ciomag, care a intrat la Războinici, a făcut declarații. „Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig', a spus ea la Pro TV.

Kamara și Andreea Ciomag, noii concurenți de la Survivor 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La scurt timp, toți cei patru concurenți de pe Insula Exilului au mers pe primul traseu. Ionuț Iftimoaie s-a descurcat cel mai bine, apoi Andreea Moromete, Kamara și Andreea Ciomag.

S-au târât prin noroi și au luptat pentru puncte importante pentru ei, în joc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete