Doi Faimoși eliminați de la Survivor România 2023. Cine a părăsit emisiunea: „Plec dintre acești șerpi”

Doi Faimoși sunt eliminați de la Survivor România 2023. Drumul concurenților în competiția din Republica Dominicană a luat sfârșit la două luni și jumătate de la debutul show-ului difuzat pe Pro TV.

În ediția de marți, Daniel Pavel a anunțat că unul dintre cei nominalizați pentru eliminare părăsește concursul. „Pentru unul dintre cei 3, Survivor România se oprește în acest consiliu. Pentru unul din cei 3, Carmen, Remus și Mihai, momentul unificării nu mai există decât de acasă, din galeria eroilor Survivor România. Iar acest concurent este Mihai Zmărădescu. Pentru tine, Survivor se oprește în această seară', a spus Daniel Pavel, în cadrul consiliului de eliminare.

Așadar, Mihai Zmărăndescu e eliminat de la Survivor România 2023. Faimosul e mulțumit de decizia publicului, de multă vreme ducea dorul familiei și își dorea să se întoarcă acasă. „Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate.

Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă', a spus și Mihai Zmărăndescu, conform click.ro.

Nu doar Mihai Zmărăndescu de la Faimși părăsește concursul, ci și Ada Dumitru. Daniel Pavel a spus că Faimoasa se confruntă cu probleme de sănătate. „Nu doar un Faimos pleacă în această seară. În această seară ne vor părăsi 2 concurenți. În dreptul Faimoșilor s-au efectuat analize medicale.

Ele au venit după momentul imunității personale. Suntem nevoiți să luăm o decizie bazată pe rezultatele analizelor medicale. Aceste rezultate medicale te privesc pe tine, Ada. Din păcate, Ada, aceste rezultate revelează o situație pe care nu ne-o dorim… sănătatea este de importanță capitală. Pentru tine, Survivor se încheie pe considerente medicale', a spus Daniel Pavel.

Așadar, și Ada Dumitru e eliminată de la Survivor România 2023. „Da, într-adevăr, ovărelul meu are nevoie de puțină îngrijire. Totul va fi bine. Domnule Dan, când am ajuns în prima săptămână, am zis că mai mult de 2 săptămâni nu stau aici, că nu prind. După am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de niște amintiri incredibile. E greu să explici ce trăiești aici.

Vreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat non stop împreuna. Am dezvoltat idei de afaceri cu fetele de aici. Când l-am văzut pe Zanni, am zis că a venit ăsta peste noi să ne înjure… Vreau să le mulțumesc oamenilor ăstora pentru tot ce am trăit împreuna. Nu știu ce să zic… să fim fericiți, bucuroși și să rămânem oameni și să va bucurați în continuare de experiența asta', a spus și Ada Dumitru, cu ochii în lacrimi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete