Doi concurenți intră în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Reacția „veteranilor”: „Nu-mi doresc colegi noi, nu e fair pentru noi!”

În această seară, concurenții vor primi încă o dată vestea că jungla își deschide brațele pentru două noi celebrități care intră în cel mai intens reality show al momentului: Sunt celebru, scoate-mă de aici! O nouă ediție este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Timpul petrecut departe de casă, fără confort și fără prea multă hrană, nu-i va face pe concurenți să privească cu blândețe noii pretendenți la titlul de Rege sau Regina Junglei, iar venirea lor va declanșa o avalanșă de reacții acide. 'Nu-mi doresc colegi noi, mi se pare că nu e fair pentru noi. Probabil că asta ne va motiva și vom trage tare la căruță', va spune Cristi Mitrea imediat după ce va afla vestea.

Un nou conflict va izbucni între fostul luptător MMA și Ioana Filimon. Motivul? Sistemul de protejare a concurenților și desemnarea vedetei care va pleca la eliminare. Modelul îl va acuza pe sportiv că face jocuri psihologice. 'Sunt supărată pe toate jocurile psihologice pe care le-a creat Cristi. Efectiv, nu mai suport!', va spune Ioana Filimon plângând. Cine o va consola, dar și cum va evolua disputa celor doi odată cu venirea noilor concurenți, vedem în această seară.

Cine sunt cele două celebrități care intră în show, dar și ce concurenți sunt în pericol să-și piardă locul în cel mai puternic experiment al momentului, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! este disponibil, în avans, pe VOYO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete