Octavian Strunilă a spus cine e actrița din România cu care ar accepta să aibă o aventură amoroasă: „Dacă nu ar exista soția mea, bineînțeles”

Octavian Strunilă, actor și regizor, a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc'. În cadrul emisiunii, el a făcut dezvăluiri neașteptate.

Invitatul a primit mai multe întrebări la care a răspuns fără menajamente. Atunci când a fost întrebat pe cine ar alege ca parteneră pentru o scenă fierbinte, Octavian Strunilă a nominalizat-o pe Anca Dumitra, scrie protv.ro.

„Ne cunoaștem de atâta vreme și nu ar fi o problemă. Anca Dumitra. Pentru că e o actriță profesionistă. Ar ieși scena perfect și faptul că ne cunoaștem de atâta vreme ar face filmarea mai ușoară', a explicat Octavian Strunilă.

Ulterior, actorul a numit o actriță din România cu care ar accepta să aibă o aventură amoroasă dacă ar fi sigur că nu s-ar afla niciodată.

„Monica Bîrlădeanu și Inna sunt atât de frumoase și de speciale încât e normal. Adică dacă Oana n-ar fi, dacă nu ar exista, ar trebui să se întâmple. Dacă nu ar exista soția mea, bineînțeles', a adăugat actorul.

octavian-strunila-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ulterior, Octavian a fost provocat să întocmească un top 3 al celor mai netalentați actori cunoscuți din România.

„Eu vorbesc acum despre ce se vede în showbiz. Matei Dima, adică Bromania, Drăghia și o să spun și Smiley. Îți spun și de ce. Am și argumente. Bromania este un producător atât de bun și cred că este singurul din România care s-a prins că businessul ăsta poate să facă bani. El a venit din America cu chestia asta, cu businessul, dar a venit din păcate și cu actoria aia învățată acolo.

Face niște lucruri care nu au legătură cu meseria asta așa cum trebuie să fie ea. Vladimir Drăghia, pentru că am și auzit niște lucruri. Adică am auzit că repetă undeva și le zice actorilor în timpul spectacoleleor: <>. (…) Și din ce l-am văzut prin seriale, mi se pare că trebuie să ia niște lecții înainte să facă lucrurile astea', a declarat Octavian Strunilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete