DOC a răbufnit după ce a fost eliminat de la Survivor 2023: „Sper că nu mi-am dezamăgit nevasta, copilul, familia în primul rând”

Miercuri, 15 martie, DOC a fost eliminat de la Survivor România 2023. Mulți dintre colegii lui Faimoși s-au bucurat că el a plecat acasă, că el era motivul multor conflicte. Acum, într-un interviu pentru protv.ro, el a făcut primele dezvăluiri după concurs.

„Dacă publicul a decis, cei de acasă au hotărât, cine sunt eu să zic că nu e așa? Sunt fericit că mă duc la familie. Credeți-mă, sunt foarte obosit. Sunt piele și os, nu mai am resurse. Oscilam între depresie si adrenalină. Cu fetele nu m-am mai înțeles de mult timp în camp, doar cu Ionuț, cu Mihai și cu Kamara în ulima vreme. Ciudat, dacă mă întrebi… Mi-am pierdut atistăreala mea, nu mai eram creativ deloc, nu mai puteam, vă jur…zeama mea se ducea. Cumva, vă mulțumesc că mă trimiteți acasă', a declarat fostul Faimos.

La plecarea din emisiune, el și-a salutat toți colegii și toți adversarii, nu regretă nimic din acțiunile lui în competiție.„Sper că n-am dezamăgit pe nimeni prin plecarea mea. Sper că nu mi-am dezamăgit nevasta, copilul, familia în primul rând. În rest, ne descurcăm cu toate dezamăgirile, sunt toate motivate, credeți-mă, în sensul în care n-am trăit în așa condiții vreodată. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva', a mai explicat el.

Întrebat ce pleacă odată cu el de pe insulă, DOC a răbufnit: „Cred că dileala. Cred că adevărul spus brutal. Faptul că nu contează cu cine vorbești, ci trebuie să spui ce ai pe suflet. Pleacă pantalonii ăștia de trening, tricoul ăsta pe care l-am spălat de „n' ori în apele rămase după ce au spălat fetele haine. Pleacă tot ce-am reprezentat eu pentru public.

Pleacă un prieten pe care și l-a câștigat Iftimoaie, Zmărăndescu și chiar și Kamara.' Aleg să iau cu mine niște lecții, cum că poate ar trebui să fiu un pic mai cumpătat în anumite situații, să am grijă cum vorbesc cu oameni pe care nu-i duc. Eu fiind obișnuit să-i duc pe toți în jurul meu, trebuie să-i tratez mai cu tact. Voi vedea ce se va întâmpla de aici în colo', a încheiat acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete