Carmen Negoiță a explicat de ce a apărut complet goală: „Să învățam să ne apreciem la orice vârstă”

Zilele trecute, Carmen Negoiță a atras atenția cu imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare. Vedeta a realizat o ședință complet goală, iar acum a explicat ce scop a avut o respectiva ședință foto.

Invitați în platoul emisiunii La Măruță, Vali Bărbulescu și Carmen Negoiță au vorbit despre proiectul de conștientizare a problemelor pe care le întâmpină oamenii legate de propria imagine.

Este vorba despre un proiect ce luptă împotriva bullying-ului, pentru a încuraja oamenii să nu-și urască propriul corp, să-și îmbrățișeze imperfecțiunile și să nu încerce constant să atingă un ideal. O serie de femei s-au implicat în această inițiativă și au ales să pozeze nud, printre care și Carmen Negoiță, scrie protv.ro.

„Sunt niste fotografii foarte faine, asta povesteam cu Vali, că la bătrânețe, când o să am 80 de ani și pielea toată lăsată, o să fie gen: am făcut ceva în toată viața asta. Dar pe lângă asta, mi s-a părut foarte tare proiectul, mesajul din spatele imaginilor, căci despre asta este toată povestea. Să învățam să ne apreciem la orice vârstă, chiar dacă nu arătăm perfect, nu suntem cele mai fit în momentul respectiv și nu trebuie să ne comparăm cu alții', a declarat vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Carmen Negoita a pozat goalaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru'

Totodată, vedeta a mai avut un mesaj special pentru toate femeile. „Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifică, dar nu știam de ce. Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri.

Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptăm părerile celorlalți că fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignorăm faptul că un corp sănătos aduce beneficii atât din punct de vedere al sănătății, cât și al self esteem-ului', a mai transmis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete