DITTE SOMMER WEINREICH, International Trainer Les Mills: Fii curajos si iesi din zona de confort!

Ditte, cum ai ales Les Mills?

Am jucat handbal de performanță în tinerețe. Când m-am recuperat, după mai multe accidente la genunchi, a trebuit să-mi reconstruiesc si sa-mi mentin forta si rezistenta musculară. Sunt o adevărată jucătoare de echipă așa că doar recuperarea și antrenamentul nu erau suficiente pentru mine. Am început să studiez kinetoterapie și am lucrat la o clinică unde se tineau cursuri de group fitness. M-am îndrăgostit complet de BODYPUMP. Mișcarea. Muzica. Oamenii. Am simțit că aparțin din nou unei comunități. Și mi-am recăpătat forțele. Iar restul e istorie…

Ce programe predai acum?

Predau BODYPUMP (cel mai popular antrenament de forță din lume), BODYATTACK (sport, aerobic și forță), BODYSTEP (cardio și condiționare) și RPM (Les Mills cycling).

Cu ce asteptari vii la Bucuresti, la Conventia Internationala de Fitness FIT FOR FUTURE?

Abia aștept să experimentez sentimentul de comunitate din București! Abia astept sa ma simt Fit For Future. Abia astept sa intalnesc oamenii din Romania si sa impartasim emotii, trairi, bucuria intregii calatorii.

De ce ai devenit trainer Les Mills?

Vreau ca oamenii să se simtă împuterniciți să-și dezvolte încrederea în sine, prin muzică și mișcare. Vreau sa le ofer sentimentul de apartenență. Din poziția de Trainer Les Mills, am oportunitatea de a influența sute de instructori și, prin ei, mii de participanți. Asta chiar mi se pare ceva grozav! De asemenea, dezvoltarea personală nu se oprește niciodată în acest rol. Profesia mea mă împinge să merg mai departe decat as fi facut-o eu insami, inclusiv in plan personal, și mă determină să fiu curajoasă și să ies din zona mea de confort.

Cum ți-ai descrie propria filosofie despre sănătate și fitness?

Pentru mine nu este vorba cu adevărat de provocarea fizică (aceasta este un bonus, ce-i drept!) – pentru mine călătoria mentală este de departe cel mai mare beneficiu.

Care este cel mai prețios principiu al unui stil de viață sănătos?

Fii curajos și ieși din zona de confort – aici se află adevărata călătorie, atât pe plan mental, cât și fizic! Dacă ești în căutare de oportunități – ele te vor găsi!

Cine sau ce îți oferă cea mai mare inspirație?

Mă simt foarte norocoasa să fiu înconjurata de atât de mulți oameni, deopotriva motivatori și formatori. Ei sunt familia mea, prietenii mei, colegii mei antrenori, participanții la cursurile mele. Toată lumea mă inspiră în moduri diferite.

Cum menții clienții motivați și implicați?

„Clienții' mei sunt „familia' mea, in materie de group fitness. Îmi place să mă adresez oamenilor cu emoție și încerc să rămân fidelă valorilor mele și „de ce-ului' meu, atunci când predau. Și, dacă ma uit cu atentie, întotdeauna am pe cineva apropiat care îmi reamintește de ce am pornit la drum.

Care este legătura dintre beneficiile funcționale și abordarea minte-corp, în practica ta?

Cele două aspecte sunt egal importante.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Mă antrenez pentru distracție! Îmi iau inspirație din participarea la alte clase decât cele pe care le predau eu. Cred ca mi-am dorit mereu, in secret, sa fi fost dansatoare. Pe lângă antrenamente, ador mâncarea! Nu trebuie să fie mancare cu pretentii. Trebuie doar sa gateasca altcineva pentru mine, iar eu sa pot imparti acea bucuria de a manca in familie si cu prietenii.

Cum arată o zi obișnuită din punctul de vedere al dietei și al exercițiilor fizice pentru tine?

Nu am o dietă standard – nu am avut niciodată. Îmi place să am opțiuni. Mișcarea pe care o fac se rezumă la orele mele de după-amiază, după serviciu. Mi-ar plăcea să mă antrenez și mai mult, dar timpul este limitat.

Ce așteptări ai de la publicul din România?

Imi doresc să experimentez pasiunea din România, pentru group fitness, si toate emoțiile care vin la pachet cu ea. Pentru că acea călătorie emoțională este cu adevărat cea mai mare sursa de inspirație a mea.

Cum te-ai putea descrie, pe scurt?

Loială, gata mereu sa ofere sprijin, team player, pozitivă, optimistă, inocenta, emoțională, grijulie.

Daca vrei sa te antrenezi cu Ditte Sommer Weinreich, vino sa fii parte din cel mai spectaculos eveniment international de fitness al anului!

Pe 19 si 20 noiembrie, te asteptam intr-un spatiu fabulos: Face Club Bucharest (Piata Presei Libere, 3-5).

23 de ore de sport, plus 5 workshop-uri, din care sa alegi, instructori internationali, LIVE band, 3 scene de eveniment, distractie, bucurie, adrenalina. Toate reunite sub umbrela unui adevarat spectacol de lumina si culoare.

Nu rata pretul promotional pentru acest eveniment, valabil doar in perioada 19-31 octombrie.

Numarul de locuri este limitat. Rezerva-ti chiar acum locul, pentru a sti sigur ca vei fi ACOLO!

Inscrie-te acum, pe www.fit4future.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial