Dieter Brummer, starul Home and Away, a murit la 45 de ani

Actorul australian Dieter Brummer, cunoscut pentru rolul lui Shane Parrish în Home and Away în anii 1990, a murit la vârsta de 45 de ani.

Câștigătorul premiului Logie a fost găsit mort într-o casă din Glenhaven, în nord-vestul orașului Sydney, sâmbătă după-amiază. Moartea sa nu este tratată ca suspectă și a fost confirmată de poliția din New South Wales, Australia.

„În jurul orei 13.30 (sâmbătă, 24 iulie 2021), ofițerii de la Comandamentul zonei de poliție din Hills au răspuns la rapoartele privind starea unui bărbat dintr-o casă de pe Glenhaven Road, Glenhaven. Ulterior, corpul unui bărbat a fost localizat în interiorul casei. Moartea sa nu se crede suspectă. Potrivit legiștilor, va fi pregătit un raport pentru stabilirea clară a decesului ' , a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Brummer a jucat în Home and Away din 1992 până în 1996, iar mai târziu a jucat în drama de spital Medivac și în serial Underbelly: A Tale of Two Cities , având un rol minor. În cea de-a treia serie, Underbelly: Golden Mile , a primit un rol mai important. Alte distribuții importante au fost Neighbors (Vecinii) și Winners and Losers (Câștigători și învinși).

În urma știrii morții sale, familia lui Brummer a lansat o declarație în care spunea că lumea lor „nu va fi niciodată aceeași'.

„În numele familiei mele, postăm astăzi cu inima grea. Sâmbătă dimineță am pierdut un Dieter frumos, talentat, amuzant și iubit. El a lăsat un gol imens în viața noastră și lumea noastră nu va fi niciodată aceeași. Gândurile noastre se adresează tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau au lucrat cu el de-a lungul anilor. Apreciem că nu respect confidențialitatea în acest moment ' , a fost mesajul postat de familie pe Facebook.

Dieter Brummer, de la actorie la spălat geamuri

Potrivit unui raport publicat de The Daily Telegraph în noiembrie, Brummer a început o afacere cu spălarea geamurilor după ce a renunțat la actorie.

„Oamenii spun că sunt doar un agent de curățare a geamurilor, în realitate este mult mai mult decât atât. Lucrul la înălțimi este o meserie relativ specializată ' , a declarat el pentru TV Tonight în aprilie 2010.

Brummer a spus că și-a putut folosi abilitățile de alpinist în noua sa profesie și a apreciat „experiența de viață' pe care ia oferit-o.

„Am vrut doar să obțin un pic de experiență din viața mea reală, dar întotdeauna intenționat să mă întorc la jocul de actorie la un moment dat' , a adăugat el.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete