Dieta Valentina Pelinel: Cum a slăbit iubita lui Cristi Borcea?

Valentina Pelinel a slăbit spectaculos. Iubita lui Cristi Borcea arată senzațional după cele două nașteri, prima acum 3 ani jumătate, și a doua acum 7 luni.

Toată lumea se întreabă care este dieta Valentina Pelinel? Ce mănâncă blonda ca să arate atât de bine, dar și ce alte proceduri face pentru a scăpa de celulită.

„Am reușit să slăbesc cu un regim alimentar și de viață echilibrat. Cât am ținut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă și mult sport. Adică mănânc orice, dar mențin o balanță. Nu poți să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminița Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite', declară Valentina Pelinel.

În plus, Valentina Pelinel a apelat la criosauna.

Ce este criosauna?

Criosauna este o procedură cosmetică ce presupune expunerea organismului la temperaturi extreme, între -120° și -180°C, pentru o perioadă de 1-3 minute. Crioterapia are efecte benefice în cazul unor probleme de sănătate precum osteoporoza, osteopenie, spondiloza, artrită, hernie de disc sau psoriazis, dermatite.

Criosauna este folosită şi de sportivii profesionişti ca metodă de recuperare fizică în urma antrenamentelor intense, a accidentelor. De altfel, expunerea la frig creşte performanţa sportivă, relaxează masa musculară şi asigură o stimulare fizică, psihică şi emoţională.

S-a observat că criosauna stimulează metabolismul, făcându-l să funcţioneze mult mai rapid. Acest lucru generează o încetinire a îmbătrânirii şi ajută la eliminarea kilogramelor în plus.Persoanele care practică criosauna în mod frecvent spun că se simt mai relaxate, mai fericite. Asta se întâmplă, deoarece corpul eliberează endofine în timpul expunerii la frig.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete