Dieta cu care Monica Anghel a reușit să slăbească 30 de kilograme: „Și psihologul m-a ajutat”

După operația la coloană, Monica Anghel a reușit să slăbească 30 de kilograme. Mulți au crezut că artista și-a făcut operație de micșorare a stomacului, transformarea fiind foarte mare.

În perioada de recuperare, după operația la coloană, Monica Anghel a mers la psiholog pentru a fi ajutată în procesul de slăbire. Ea a recunoscut că a avut nevoie de consiliere pentru a depăși o situație grea.

„Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: «OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate? Și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea', a declarat artista pentru VIVA!.

„Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez'

Pentru a slăbi și a se menține, Monica Anghel este foarte atentă la alimentație. Artista a renunța la dulciuri, prăjeli, mâncare de la fastfood, dar și la carbohidrații din paste sau orez.

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină', a declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Monica-Anghel-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete