Diana Dumitrescu, la un pas de divorț. Mărturisirile făcute de actriță: „Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au fost la un pas de divorț după ce au devenit părinți. Actrița a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a făcut dezvăluiri neașteptate.

Căsnicia actriței cu omul de afaceri durează deja de 7 ani, iar în relația lor nu a fost întodeauna numai lapte și miere. Diana Dumitrescu a povestit la Kanal D, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, cum a fost la un pas să divorțeze de soțul ei.

„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.

De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers', a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Actrița s-a dedicat în totalitate copilului și a început să își neglijeze soțul, motiv pentru care au apărut certurile între ei. Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au gândit chiar la divorț, pentru că nu mai găseau o soluție să salveze relația lor.

diana-dumitrescu-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ce au încercat timp de două săptămâni să doarmă cu copilul în pat, actrița a fost nevoită să doarmă doar ea cu băiețelul. Dianei Dumitrescu i s-a spus de la grădiniță că fiul ei trece printr-o fază emoțională cu adaptarea și că ar fi prea mult pentru el să doarmă singur în viitorul apropiat.

„A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an', a adăugat actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete