Diana Caramaci vă propune: “Cum integrăm piesele de pe podium în garderoba noastră?”

Homepage  / Moda

Diana Caramaci, designer vestimentar propune în fiecare ediție a revistei Avantaje, un exercițiu de stil.

“De foarte multe ori, colecțiile prezentate pe catwalk sunt văzute drept o categorie de ținute care nu ar putea fi purtate, pentru că inspiră acel aer de… too much. Vestea bună este că moda a renunțat la reguli și acum putem adopta atât ținute minimaliste, cât și excese stilistice. Ceea ce înseamnă că nu putem da greș dacă adăugăm doze extra de glamour și strălucire.

IMG_2196SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cel mai greu exercițiu de stil nu mai este acela de a găsi accesoriile potrivite pentru a pune în valoare o ținută, ci acela de a te pune pe tine în valoare prin ținută!”

Cum purtăm pe stradă o ținută ușor extravaganta ca de podium?
Restricțiile s-au ridicat, organizarea de evenimente începe să ia din nou amploare, așa că vom avea nenumărate ocazii pentru a purta astfel de ținute. Poartă piese statement pentru a emana încredere, pentru a-ți arăta personalitatea și pentru a capta atenția, la care adăugi un touch de extravaganță.
Piesele din colecția Diana Caramaci, prezentată pe podiumul de la Paris Fashion Week sunt versatile și pot fi integrate atât în ținute de evenimente, cât și de streetstyle, astfel, devenind o alegere inedită pentru acest sezon!

Material realizat de Diana Caramaci, fashion designer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Moda