Dezvăluirile făcute de Monica Davidescu la 29 de ani de la nunta cu Aurelian Temișan: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace”

De 29 de ani sunt căsătoriți! Monica Davidescu și Aurelian Temișan fac echipă și pe scenă, dar și acasă. Sunt actori la teatru, dar și soț și soție. Acum s-au aflat amănunte neștiute despre mariajul lor.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unul spectacol pe care ea l-a prezentat, după cum a povestit ea pentru revista OK! Magazine. „Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban. Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă.

Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: „Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier… I-am zis soţului: „Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: «Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!». Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap, a dezvăluit actrița.

casnicie-monica-davidescu-si-aurelian-temisan-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

În același interviu, Monica Davidescu a spus și ce nu îi place ei și soțului să facă, dar și care sunt activitățile care îi aduc zâmbetul pe buze. Tot de teatru e vorba. „Eu nu-s pasionată de bucătărie, el nu-i pasionat de bucătărie. Am multe cunoştinţe care spun: «Am gătit aseară, am băut un vin cu soţul meu…». Zic: «Măi, în bucătărie eu nu mă pot relaxa. Nici să beau vin nu-mi place…». Ei, nouă ne place să descifrăm texte! Atunci de ce să nu facem asta, de ce să nu căutăm piese noi?! Şi în pandemie, când am stat foarte mult şi toate activităţile au fost întrerupte, chiar asta am făcut. Am şi repetat acasă, am făcut şi nişte filmări, soţul meu a făcut şi un videoclip.', a mai spus vedeta.

„Nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ'

Când a venit vorba despre certurile reale din căsnicie, dar și despre un presupus divorț, Monica Davidescu a mărturisit: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete