Dezvăluirile Danei Rogoz după 19 ani de relație cu Radu Dragomir: „Oficial mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o lângă el”

Dana Rogoz e pe val! Actrița a participat de curând la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și a trăit și momente emoționante în familie. Fiica ei, Lia, a împlinit 3 ani, iar apoi ea și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit 19 ani de relație.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, ea a povestit mai înainte de toate despre apariția la Cannes 2023, într-o rochie roșie superbă. „A fost foarte frumos! Am fost invitată de un brand cunoscut care este sponsor oficial al festivalului și care a invitat practice mai multe actrițe și mai mulți actori din diverse țări și eu am reprezentat România.

Dincolo de prezența pe covorul roșu și faptul că erau toate starurile la premiera Firebrand, ulterior am avut această întâlnire neașteptată cu mulți alți actori și am împărtășit fiecare din experiența lui', a povestit actrița, notează protv.ro.

Dana Rogoz și-a sărbătorit fetița, pe Lia. Micuța a împlinit 3 anișori, iar părinții ei i-au organizat o aniversare într-un loc de basm. Tot în luna mai, actrița a aniversat și 19 ani de relație cu Radu Dragomir.

„Pe 23 mai am împlinit 19 ani de relație cu Radu. Se poate spune oficial că mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o lângă el. Chiar mi se pare că e o performanță pe care nu mulți o ating în viață. Pentru că așa s-a întâmplat, am început relația când eu aveam aproape 19 ani.

dana-rogoz-sotul-si-copiiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Dar nu toată lumea are șansa să-și găsească partenerul așa de repede… Și de acum încolo practic voi fi tot mai mult de jumătate din viață alături de el', a declarat Dana Rogoz, în direct în emisiunea de la Pro TV.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete