Dezvăluiri despre Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „Dacă îl vezi nu dai doi bani pe el”. Care e numele lui real

Detalii neașteptat au ieșit la iveală despre Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu duce o viață de lux în SUA alături de omul de afaceri chinez.

Odată cu apariția milionarului chinez Ji Xiang Lhamo, cunoscut publicului sub numele de Mr. Pink, în viața Monicăi Gabor, atenția s-a îndreptat rapid către averea sa. Informațiile despre afacerist au fost întotdeauna limitate, motiv pentru care a crescut curiozitatea publicului.

Relația dintre „Fosta Scorpie de la Izvorani' și Mr. Pink a fost de multe ori subiectul principal din ziare. Ani în urmă, când cuplul era la început, au circulat speculații cu privire la averea reală a milionarului chinez. În acel moment, Nick Rădoi, un alt milionar, a intervenit dezvăluind detalii despre bogăția lui Mr. Pink și stopând astfel zvonurile care puneau sub semnul întrebării averea acestuia.

În anul 2016, Nick Rădoi a confirmat că Mr. Pink este, de fapt, extrem de bogat, contrazicând teoriile cârcotașilor care susțineau că chinezul nu ar fi atât de bogat pe cât se vehicula.

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă”, mărturisea la acea vreme Nick Rădoi în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

monica-gabor-si-mr-pink-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Irinel Columbeanu dă vina pe Monica Gabor pentru declinul său

Irinel Columbeanu a făcut declarații sincere și emoționante despre perioada dificilă pe care o traversează în prezent, inclusiv despre motivele care l-au adus să locuiască într-un azil din Ghermănești, comuna Snagov. Fostul milionar, care și-a petrecut Crăciunul la azil, a dezvăluit că regretă faptul că a fost în lumina reflectoarelor, însă a făcut-o pentru Monica Gabor, care își dorea să fie celebră.

„Declinul a început odată cu aventura pe care am inițiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale. Nu aveam banii suficienți, am avut mult de investit în acea fabrică. Ea mai există şi acum, dar este în lichidare (…)

Bunurile am început să le vând forţat fiind de banca care mi-a acordat un credit şi după ce am candidat la Primăria Capitalei au găsit de cuviință să declare creditul scadent. Probabil crezând că eu nu o să le mai pot returna creditul, deşi eu returnasem o bună parte din el’, a dezvăluit fostul milionar de la Izvorani.

În cadrul interviului, fostul soț al Monicăi Gabor a recunoscut că expunerea sa în media nu a fost dorită și a subliniat că toate aceste apariții au fost de dragul fostei sale soții. Irinel Columbeanu a exprimat regretul că a devenit subiectul principal al știrilor de-a lungul timpului.

„Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine… pentru că m-a împins să fac o investiție destul de nesăbuită şi, de asemenea, nici persoanale de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atenția era acordată și lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici’, a mai spus Irinel Columbeanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete