Dezvăluirea făcută de Lili Sandu despre Silviu Țolu: „Relația de cuplu nu mai există”

Lili Sandu a recunoscut la podcastul lui Cătălin Măruță că relația ei cu Silviu Țolu s-a schimbat radical după ce au devenit părinți. Actrița a spus prin ce a trecut la scurt timp după ce a devenit mamă.

În vara anului 2020, Lili Sandu a născut un băiețel. Acum, vedeta, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut că relația cu Silviu s-a schimbat total după ce au devenit părinți. Primul an după ce a născut a fost unul foarte dificil pentru ea și plin de încercări emoționale, relatează Libertatea.

În cadrul podcastului „Acasă la Măruță', Lili Sandu a mărturisit că după ce a născut nu se mai punea ea pe primul loc și s-a neglijat total.

„Nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să îl protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iarăși, copilul e pe primul loc.

Și tu, ca femeie, te duci în jos și aștepți ca lucrurile să revină la normal. Nu te mai interesează, ești atât de obosit și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea. Și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr, efectiv uitam, deci nu știam. Aveam momente când ziceam: «Astăzi trebuie să se întâmple». Nu aveam energie și mă gândeam: «Doamne, intru acum și spăl claia asta de păr, până îl usuc… Mai bine lasă-l acolo în coc»', a spus Lili Sandu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Lili-Sandu-si-Silviu-Tolu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu mai eram noi, clar, ca și cuplu'

Între timp, Lili Sandu și Silviu Țolu au reușit să găsească un echilibru în relația lor. „Nu mai ai timp și chiar dacă doarme copilul noaptea două ore, iar el vine și mă ia în brațe, zic: «Iubi, stai așa un pic, adormi». Aveai nevoie de afecțiune, bineînțeles, dar nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs', a mai spus iubita lui Silviu Țolu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete