Detaliul legat de vestimentația Reginei Elisabeta a II-a pe care puțini l-au remarcat. Întotdeauna face acest lucru!

Detaliul legat de vestimentația Reginei Elisabeta a II-a pe care puțini l-au remarcatSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Este aproape imposibil ca Regina Elisabeta a II-a să își facă apariția în public și să treacă neobservată. Ținutele ei în culori tari ies în evidență cu ușurință, aceasta devenind celebră pentru nuanțele îndrăznețele pe care la poartă de fiecare dată când participă la evenimentele oficiale.

Pe lângă ținutele colorate și foarte atent accesorizate, există un detaliu legat de vestimentația Reginei Elisabeta a II-a pe care puțini l-au remarcat. Nu doar că aceasta este foarte atentă ca pălăria pe care o poartă sau geanta să se potrivească perfect cu ținuta, ci și umbrela care o apără de ploaie în majoritatea timpului trebuie aleasă cu mare grijă.

Detaliul legat de vestimentația Reginei Elisabeta a II-a pe care puțini l-au remarcat

Pentru că în Marea Britanie vremea este capricioasă mai tot timpul, iar ploile își fac apariția aproape zilnic, ținutele reginei trebuie adaptate astfel încât aceasta să fie tot timpul o apariție elegantă, indiferent de condițiile meteorologice. Astfel, Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată în nenumărate rânduri protejându-se de ploaie sub o umbrelă cu un design special.

Dacă la prima vedere pare o umbrelă banală, transparentă, analizată în detaliu, umbrela pe care Regina Elisabeta a II-a o folosește atunci când trebuie să participe la diferite întâlniri este aleasă astfel încât să se potrivească perfect cu ținuta pe care aceasta o poartă, potrivit boredpanda.com.

Chiar dacă are o preferință pentru umbrelele transparente, Regina Elisabeta a II-a are mereu grijă ca mânerul și partea de jos a acestora să respecte nuanța vestimentației sale.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii care demonstrează cât de bine reușește Regina Elisabeta a II să își asorteze umbrela cu ținutele pe care le îmbracă.

Foto: northfoto.com, hepta.ro

Citește și:

Care este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate?

Cum a apărut Brigitte Macron la o întâlnire oficială? Ținuta ei a stârnit o mulțime de controverse

Camelia Potec a născut. Fosta campioană olimpică la înot este mămică de fetiță

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete