Detalii neștiute din căsnicia lui Andi Moisescu cu Olivia Steer. „A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani de zile. Se cunosc însă de mai mulți ani. Abia acum prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit cum și-a cunoscut jumătatea.

Olivia Steer și Andi MoisescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Invitat în podcastul lui Bobonete, Andi Moisescu a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și cea care avea să-i devină soție în 2004, Olivia Steer. A văzut-o la TV și s-a îndrăgostit.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam…'. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu', a mărturisit Andi Moisescu.

E romantic cu soția

„Cel puțin așa cred, că sunt romantic. În momentul în care suntem doar noi între noi, fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră… Respectul și înțelegerea sunt foarte importante într-o căsnicie de durată. Toate derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva', a explicat Andi Moisescu într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete