Destinatii turistice de iarna

Balcic, Complexul Regal
Un castel. De ce nu?

Sarbatori cu parfum de alte vremuri pe malul marii, cu mancare traditionala, vinuri bune si cazare la vilele de pe faleza Balcicului sau chiar la Complexul Regal. Castelul Reginei Maria are in componenta sase vile luxoase cu mai multe apartamente: Printul Nikolai, Sunset, Gutman, Izbanda, Suita si Moara, apoi o crama, cafenele si doua restaurante.

INCEARCA SI TU!
Cazarea in camerele castelului Reginei Maria costa in jur de 48 de euro de persoana pe zi, iar Vila de lux Moara, cu doua etaje, poate fi rezervata de mai multe familii, in totalitate, pentru circa 160 euro pe zi. Detalii pe www.bravatour.ro sau www.jeka.ro.

Cipru
Distractie in Lefkara

Programul „Cipru pentru seniori“ se extinde pentru toata perioada Sarbatorilor de iarna: sejururi de opt zile in Larnaca si Nicosia, cu cazare, masa si transport cu avionul incluse si cu multe alte atractii: seri cipriote, tururi cu ghid sau calatorii la Lefkara si Lacul de Sare, cu degustari de vinuri si traditionala „loukoumia“.

INCEARCA SI TU!
Costul unui astfel de pachet pentru seniori, de opt zile, in Cipru incepe de la 190 euro. Rezervari si alte variante pe www.travelbiz.ro

Info util:
Ca sa benficiezi de ofertele „senior travel“ este nevoie ca cel putin una dintre rezervarile pentru un sejur sa fie facuta de o persoana in varsta de peste 65 de ani.

Grecia, Meteora
Grecia pentru toti
Cinci zile de Sarbatori pe Riviera Olimpului, la preturi accesibile. Vei vizita in Salonic: Turnul Alb, Palatul lui Galerius, Rotonda, apoi poti merge in Litohoro, ultima localitate de la poalele Olimpului sau in Kalambaka, la una dintre sfintele manastiri de la Meteora.

INCEARCA SI TU!
Variantele individuale costa de la 69 euro pe sejur. Mai multe oferte pe www.bravatour.ro.

Foto: Manastirile de la Meteora sunt declarate monumente UNESCO.

Nisipurile de Aur
Bal la malul marii

Bal cu masti si costume la trecerea dintre ani, inclus intr-un „all inclusive“ pe litoralul bulgaresc. Locatia este exclusivista si de o eleganta rafinata: Sala de Cristal a Hotelului Elena din Nisipurile de Aur, faimoasa datorita designului interior in stil baroc tarziu, iar balul va cuprinde: concursuri de dans, alegerea celei mai frumoase masti, jocuri laser, artificii si efecte de sunet.

INCEARCA SI TU!
Cost pentru 3 nopti: 170 euro cu gratuitati pentru copii.

Adrian Ciltan
Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta