Despărțirea anului: Oana Roman a luat-o pe un drum separat de soțul ei: „Este cea mai bună decizie și cea mai corectă”

Despărțirea anului: Oana Roman a luat-o pe un drum separat de soțul ei: „Este cea mai bună decizie și cea mai corectă”

Oana Roman și-a șocat fanii cu un anunț incredibil. Vedeta le-a mărturisit că de acum încolo va merge singură pe drumul ei și se va concentra pe creșterea micuței. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Instagram, Oana fiind vizibil afectată de această decizie.

Se pare că hotărârea de a nu mai colabora cu un anumit brand nu a venit din partea Oanei Roman, deoarece aceasta a declarat cu lacrimi în ochi că îi pare rău, mai ales că a avut încredere și s-a implicat în totalitate în acest proiect.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect.

Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână (…) pentru că m-am implicat foarte mult în acest proiect. Se pare că nu a fost de ajuns.

Eu am considerat că este un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Drept pentru care nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei. Firma și site-ul au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare', a declarat Oana Roman.

Soțul ei, Marius Elisei se va ocupa de firmă și site, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a ales să meargă singură pe drumul ei și să se concentreze pe creșterea și educația micuței.

„Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Eu nu mai am nicio legătură cu acest proiect și absolut orice colaborare s-a încheiat.

Practic, nu am avut de ales. Nu a fost alegerea mea, nu a fost decizia mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot. Am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. O să-mi văd de drumul meu atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și al vieții personale. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă pentru că eu trebuie să mă concentrez să-mi cresc acest copil minunat pe care-l am', a mai dezvăluit vedeta.

Care este afacerea la care a renunțat Oana Roman?

Anul 2020 se încheie într-un mod deloc plăcut pentru Oana Roman. Vedeta este nevoită să renunțe la un proiect pe care l-a început în plină pandemie, în luna octombrie. Este vorba despre o platformă cu haine, pentru toate măsurile la prețuri decente.

Acest magazin online era intens promovat de Oana pe rețelele de socializare cu tagul @mioboutique. Denumirea magazinului avea o explicație de suflet, fiind acronimele numelor lor: Marius, Isabela (fiice celor doi) și Oana. În aceste luni, manechin a fost chiar vedeta care s-a simțit extraordinar să pozeze având în vedere cât de mult a slăbit și cât de bine arată.

Potrivit click.ro, Oana declara acum câteva luni cât de mulțumită este de bussinesul propriu: „După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt accesibile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete