Designerul roman Stephan Pelger castiga „Fashion&Fame: Design your dream”

Juriul show-ului de televiziune „Fashion&Fame: Design your dream' difuzat de canalul german Pro7 l-a desemnat pe designerul roman Stephan Pelger castigator al competitiei fashion, in cadrul ultimei emisiuni.

Designer, Stephan Pelger

Emisiunea de moda, sponsorizata de concernul german OTTO, a reunit 7 tineri designeri intr-o competitie pentru castigarea titlului de chief designer al brandului GoldCut', proiect initiat de designerul de moda international Philipp Plein. Astfel, colectiile vestimentare create de Stephan Pelger vor fi disponibile spre vanzare pe magazinul online www.otto.de si distribuite in opt milioane de cataloage Otto si cinci milioane de cataloage de trend.

Designer, Stephan Pelger

 

Stephan Pelger a fost unul dintre cei sapte designeriselectati din opt mii de candidatipentru acest concurs de creatii, iar cele sase probe ale competitiei au constat in proiectarea si producerea unor articole de imbracaminte. Colectia completa castigatoareprezentata in finala concursului va fioferita spre vanzare sub marca GoldCut.

„Concursul a reprezentat in primul rand o provocare pentru mine ca designer si o sansa pentru viitorul si notorietatea brandului Stephan Pelger. Pe langa expunerea mediatica de care am beneficiat, rezultatele obtinute imi vor facilita si accesarea pietei de profil in spatiul german. Un prim pas este distribuirea colectiei mele de catre concernul germanOTTO', a declarat Stephan Pelger.

***

Despre Stephan Pelger
Absolvent al Fashion Institute Viena si castigator al unor importante concursuri de moda internationale, Stephan Pelger este unul dintre cei mai renumiti designeriromani. Inainte de lansarea propriului brand in Romania, Stephan a lucrat pentru Missoni, Schella Kann, Di Vercallo. Colectia Eisblumen lansata in ianuarie 2011 la Merzedes Benz Fashion Week Berlin s-a bucurat de un succesrasunator, talentul si creativitatea designerului fiind apreciate de cele mai importante publicatii de profil nationale si internationale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri