Desertul recomandat de Mihaela Bilic pentru masa de Paște. „Un produs care este prea dulce, va fi descalificat”

Sărbătoarea de Paște se apropie cu pași repezi, așa că gospodinele caută cele mai potrivite rețete pentru întreaga familie. Dr. Mihaela Bilic, în cartea sa „Sănătatea are gust', oferă sfaturi prețioase despre cum să ne bucurăm de masa de Paște.

Mihaela Bilic a devenit una dintre cele mai renumite nutriționiste din România, câștigând notorietate prin aparițiile sale frecvente în diverse emisiuni televizate. Ea este medic cu specializare în diabet, nutriție și boli metabolice, având o reputație solidă în domeniul sănătății și nutriției.

Mihaela Bilic 2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Mihaela Bilic spune că pasca este preparatul perfect și sănătos dacă este gătit așa cum trebuie. Este foarte important ca pasca să nu fie foarte dulce.

„Pasca o ador. Eu pască aș mânca în tot timpul anului. Ador produsele lactate, iar brânza aceea în combinație cu coca de cozonac, înghit în sec. Atenție! Acum pasca începe să fie ca o tartă.

Pentru mine, pasca înseamnă jumătate din înălțimea ei să fie cocă de cozonac și brânza să fie deasupra de 2-3 degete, acum văd că începe să fie o tartă plină de brânză și cu un blat care este din ce în ce mai dulce.

Vă spuneam că în momentul în care ești un cofetar bun sau un patiser bun, trebuie să faci produsele să nu fie excesiv de dulci. Până la urmă, dacă pui zahărul mult în orice, oamenii vor consuma, dar ideea este să lași aroma fructelor, al făinii, al brânzei să se simtă, iar un produs care este prea dulce, va fi descalificat', a mărturisit Mihaela Bilic, potrivit Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro