Desertul cu care Dan Cruceru și-a cucerit soția

Desertul cu care Dan Cruceru și-a cucerit soția

Dan Cruceru se numără printre bărbații încă romantici ai zilelor noastre. Fostul prezentator al emisiunii Survivor de la Kanal D profită de fiecare ocazie, pentru a-și declara dragostea ce i-o poartă soției sale. Iată care este desertul cu care Dan și-a cucerit partenera de viață.

“Ce pot să spun?!! Sunt un fabulos, un incredibil, un mirobolant, un excepțional, un perfect chiar și la acest capitol! Serios, n-ai cum să intri în competiție cu mine la capitolul prăjituri. Nici măcar la acest capitol!

Pentru că știu totul despre prăjituri. Ingrediente secrete, rețete fascinante, tricks and tips pentru gusturi unice.

Așa se face că atunci când ea mi-a spus că-i place prăjitura Pavlova, am zâmbit arogant. Stai liniștită, draga mea, vei mânca cea mai bună Pavlova din viața ta!

Așa că m-am pus pe treabă. Mi-am suflecat mânecile, am luat ouăle, laptele, frișca, fructele de pădure, căpșunile și… și m-am dus la o cofetărie șmechere de o știu eu și i-am servit cea mai tare Pavlova din istorie! De atunci chiar ea spune că soțul este expert în Pavlova.

Morala acestei povestiri: dacă vrei să fii fabulos în fața unei femei, nu trebuie să fii mare as în toate domeniile, ci doar să gândești alternative de succes!

V-am pupat! Iubiți-vă mult!”

Foto: PR

Citeste:

Un prezentator cunoscut de la Antena 1 și-a luat „La revedere' de la trust

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete