Descoperă ediția limitată Catrice Fall in Colours

MUST-HAVE PENTRU BEAUTY ADDICTS CU NUANȚE INSPIRAȚIONALE DE TOAMNĂ: EDIȚIA LIMITATĂ CATRICE FALL IN COLOURS!

Frunze de toamnă în roșu și auriu… Ediția limitată Fall in Colours by CATRICE unește culorile calde și vibrante ale frunzelor de toamnă, fructelor coapte și soarelui auriu de la sfârșitul verii într-o colecție unică.

Ediția limitată include toate elementele esențiale de care ai nevoie pentru un aspect colorat și expresiv: o paletă de farduri pentru pleoape și o pensulă pentru fard de pleoape, o paletă de iluminator și bronzer și o pensulă pentru obraz, precum și o pensulă pentru față.

Nu numai schema de culori cu nuanțe nude elegante, nuanțe calde de roz și tonuri sofisticate de auriu, dar și ambalajul într-un aspect de catifea și design delicat al conturului frunzelor este despre sezonul de toamnă.

FALL IN COLOURS – PENSULĂ PENTRU FARD DE OBRAZ

Această pensulă de înaltă calitate pentru fardul de obraz este partenerul perfect pentru pensula pentru față Fall in Colours. Iluminatorul și bronzerul pot fi aplicate cu precizie datorită perilor sintetici ultra-moi, iar forma specială, înclinată, a pensulei vă permite să setați accente țintite. Acum poți accentua fără efort contururile feței tale și poți crea cu ușurință un look proaspăt, natural.

Preț lei* 24,50

FALL IN COLOURS – PALETĂ BRONZER & ILUMINATOR

Lasă-ți strălucirea să se vadă: extinde-ți bronzul de vară în toamnă cu paleta cu bronzer și iluminator baked și îmbunătățește-ți aspectul tenului cu tonuri calde, de toamnă. Textura de pudră baked, mătăsoasă-moale a celor patru nuanțe diferite este blândă și ușor de aplicat și uniformizat. Nuanțele pot fi folosite individual sau combinate pentru a accentua și evidenția contururile feței. Acest lucru funcționează deosebit de bine cu pensula pentru fard de obraz din ediția limitată CATRICE Fall in Colours. Pentru un aspect natural sărutat de soare, aplică bronzer pe întreaga față – de preferință folosind pensula pentru față din aceeași ediție limitată.

Preț lei* 44,50

FALL IN COLOURS – PENSULĂ PENTRU FAȚĂ

Ce produs de beauty must-have ar trebui inclus în trusa de? Pensulele! Ai nevoie de pensulele potrivite pentru a creea cele mai diverse machiaje, ca un pro. De aceea ediția limitată CATRICE Fall in Colours include trei pensule de înaltă calitate. Pensula pentru față este ideală pentru aplicarea și uniformizarea pe toată fața a texturilor pudră sau lichide – datorită perilor ultra-moi ce absorb optim fondul de ten, pudra &co. și a formei ce distribuie în mod uniform texturile. Absolut esențială pentru un ten neted și natural.

Preț lei* 30,00

FALL IN COLOURS – PALETĂ DE FARDURI PENTRU PLEOAPE

Doar fii tu însuți! Paleta de farduri pentru pleoape este punctul culminant al Editiei Limitate CATRICE Fall in Colours. Toamna aurie, cu culorile sale la modă, și-a găsit drumul în cele 18 nuanțe foarte pigmentate – tonurile calde de auriu și maro întâlnesc nuanțe bogate de fructe de pădure și dovleac. Culorile sunt perfect aliniate, pur și simplu o bucurie de a le purta și de a se completa reciproc într-o interacțiune unică. Diferitele finisaje – mate, metalice si stralucitoare – asigură varietate și garantează un aspect distinctiv. Designul este absolut uimitor și culorile sale amintesc de strugurii copți și de lumina aurie a soarelui târziu de vară. Practic: oglinda integrată. Acesta vă permite să creați un aspect îndrăzneț, elegant, clasic sau natural, cu o notă individuală, extraordinară în orice moment.

Preț lei* 72,00

FALL IN COLOURS – PENSULĂ PENTRU FARD DE PLEOAPE

Nuanțele potrivite de fard pentru pleoape sunt indispensabile pentru un aspect superb al machiajului ochilor – iar acestea pot fi aplicate perfect cu pensula pentru fard de pleoape de înaltă calitate din ediția limitată CATRICE Fall in Colours. Perii ultra-moi sunt strâns legați, astfel încât să poată absorbi perfect textura. Nuanțele pot fi apoi amestecate ușor cu pensula. Capul scurt, rotunjit, al pensulei se adaptează formei pleoapelor. Și devine și mai bine: datorită mânerului conic, pensula stă confortabil și sigur în mână – pentru o aplicare direcționată și precisă.

Preț lei* 19,50

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial